ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτει η φίλη της Ιωάννας για όσα έγιναν, αλλά και την αισχρή επίθεση εναντίον της! Βίντεο

H γοητευτική φίλη της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και νοσηλεύεται από τις 20 Μαΐου στο νοσοκομείο, έσπασε τη σιωπή της και βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Μαζί σου» και άνοιξε την καρδιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η Χριστιάννα Πίτη, γνώρισε την Ιωάννα πέρσι to Noέμβριο όταν συμμετείχαν και οι δυο στο τηλεπαιχνίδι του Alpha Deal και μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια όμορφη φιλία.

Η Χριστιάννα που είναι δημοσιογράφος και έχει δικό της site,  έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για τη υπόθεση της επίθεσης στην Ιωάννα, στοχοποιήθηκε από μια «φυλλάδα» όπως ανέφερε η ίδια στη εκπομπή και μάλιστα δημοσίευσαν φωτογραφίες της λέγοντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

«Mε την Ιωάννα γνωριστήκαμε πέρσι. Φέτος που μετακόμισα στην Αθήνα, ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα αν και λόγω καραντίνας δεν προλαβαμε πολύ. Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι μορφωμένο, έξυπνο που έκανε δυο δουλειές και είχε μια σοβαρή σχέση ένα χρόνο. Ήταν μια κοπέλα πολύ σοβαρό. Δε γίνεται το 202ο να κρίνουμε μια κοπέλα επειδή ανεβάζει μια φωτογραφία ή παέι ταξίδια» είπε η Χριστιάννα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Η Ιωάννα δεν είχα καμία ζήλια, καμμία κακεντρέχεια. Ήξερα ότι είχε χωρίσει η Ιωάννα λίγο πριν την επίθεση.. Εγώ ήμουν η δεύτερη που πήγα για κατάθεση. Έμαθα για την επίθεση στην Ιωάννα από την αστυνομία. Έπαθα σοκ δεν το πίστευα. Δεν ήθελα στην αρχή να βγω να μιλήσω γιατί στην αρχή ήμουν σε σοκ και αργότερα ήθελα να σεβαστώ την Ιωάννα. Δεν ήθελα να το εκμεταλευτώ για να «φανώ».

«Την επισκέφθηκα την Ιωάννα αλλά την είδα για πολύ λίγο λόγω της κατάστασής της. Μετά ξαναπήγα αλλα δεν μπόρεσα να τη ξαναδώ. Μιλήσαμε λίγο γιατί δεν επιτρέπεται να μιλάει»…

Η Χριστιάννα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και για τη δική της στοχοποίηση. «Ενα πρωί, ξύπνησα και έχω μηνύματα στο κινητό μου ότι είμαι εξώφυλλο σε μια κίτρινη φυλλάδα με μηνύσεις στην πλάτη της . Έχω κάνει μήνυση στην εφημερίδα. Είχε ένα κατάπτυστο τίτλο έναν ασιχρό τίτλο : «Βυζιτοπαρέα με τη ΣΥΡΙΖΑΙΑ» και είχε και βίντεο που είχε όλα αυτά τα αίσχη και φωτογραφίες μου μέσα» είπε η Χριστιάννα στην Τατιάνα για τα όσα βίωσε μόνο και μόνο επειδή έτυχε να είναι φίλη της Ιωάννας. «Το δημοσίευμα είχε τη διεύθυνσή μου , την κατάθεσή μου την ταυτότητά μου κάτι που είναι ανεπίτρεπτο. Πρόκειται για μια νοσηρή κατάσταση » κατέληξε η Χριστιάννα

Δες το βίντεο με όσα είπε η Χριστιάννα στην Τατιάνα Στεφανίδου

Bίντεο από TLIFE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ