ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Το τεράστιο χρηματικό ποσό από δωρεές που θα πάρει η άτυχη Ιωάννα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δεχτεί απίστευτη αγάπη και στήριξη από τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και μάλιστα τεράστιο είναι το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τις δωρεές, μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Η 35χρονη συγκλόνισε το πανελλήνιο, το πρωί της Τετάρτης, όταν έφτασε στο δικαστήριο, μετά την δολοφονική επίθεση με βιτριόλι από την 36χρονη κατηγορούμενη, τον Μάιο του 2020.

Βγήκε από το όχημα και έχοντας δίπλα τους δικηγόρους της, περπάτησε θαρραλέα προς τη δικαστική αίθουσα, φορώντας την διπλή προστατευτική μάσκα, απαραίτητη για την αποκατάστασή της και όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία χαρακτήρισε δειλή την κατηγορούμενη, η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο αλλά παρακολουθούσε τα πάντα μέσα από το κελί της.

Πριν κάποιους μήνες, η προσωπική φίλη της Ιωάννας, Αννίτα Ναθαναήλ, ξεκίνησε μέσω του GoFundme μια παγκόσμια εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης, μέσω της οποίας φάνηκε εξαρχής η στήριξη και η αγάπη του κόσμου για την 35χρονη.

Τεράστιο ποσό από δωρεές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στην πλατφόρμα είχε κάνει δωρεά και η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος με το ποσό των 1.000 δολαρίων, ενώ την προσπάθεια είχε στηρίξει δημοσίως και η συγγραφέας – αρθρογράφος Αριάννα Χάφινγκτον.

Ο στόχος που είχε τεθεί ήταν τα 80.000 δολάρια και ήδη ξεπεράστηκε, αφού έχουν συγκεντρωθεί 90.676 δολάρια, ενώ συνολικά έχουν γίνει σχεδόν 2.500 δωρεές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, δηλαδή μετά την εμφάνισή της στο δικαστήριο, οι δωρεές που έγιναν ήταν περισσότερες από 300, εκ των οποίων κάποιες ανώνυμες, κάποιες με ονοματεπώνυμο, κάποιες με λίγα χρήματα και κάποιες με πολλά.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ