ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη

 

«Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Alexis Tsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης για την επίθεση που δέχτηκε

Μέλη της οργάνωσης Ρουβίκωνας φέρονται να πραγματοποίησαν την Πέμπτη επίθεση στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, όπως κατήγγειλε ο ίδιος μέσα από τα social media.Τη στιγμή της επίθεσης, στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά του κ. Γεωργιάδη. Σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός λέει ότι «…όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Τσίπρα, έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα… μπα σύμπτωση θα είναι». Προσθέτει παράλληλα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε».

«Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Alexis Tsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε», έγραψε ο υπουργός.

«Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση»

«Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα. Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

reader.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ