ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση βιτριόλι: Ξεσκεπάζουν τη μαυροντυμένη -Τι έδειξαν κάμερες & κινητά

 

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ζήτημα ωρών η ταυτοποίηση της μαυροντυμένης γυναίκας που κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα.

Νέα στοιχεία αναμένεται να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλλιθέας, με θύμα την 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται τελικά ότι πλησιάζουν την άκρη του νήματος, καθώς από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που είχαν συλλέξει από την περιοχή, αλλά και από την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε δύο πρόσωπα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, για την αστυνομία έχει κλείσει ο κύκλος των υπόπτων.

Μία εξ αυτών ωστόσο, είναι στο επίκεντρο των ερευνών, καθώς συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, πως πρόκειται για την γυναίκα που κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Ασταμάτητες είναι οι έρευνες των Αρχών, ενώ από την πλευρά της η 34χρονη, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, σε καμία από τις καταθέσεις της στους άντρες της Ασφάλειας Καλλιθέας, δεν αναγνώρισε τη δράστιδα στις φωτογραφίες που της έδειξαν.

Νέο στοιχείο «δείχνει» τη δράστιδα μία μέρα πριν την επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, που είχαν ζητήσει οι Αρχές, προκύπτει η ύποπτη «κίνηση» ενός τηλεφώνου σε σημεία υψηλού ενδιαφέροντος για την αστυνομία, την προηγούμενη ημέρα της φρικτής επίθεσης.

Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές έχουν κάνει σαρώσεις και έχουν χαρτογραφήσει πέντε σημεία στην Αττική. Μεταξύ αυτών, την περιοχή της Καλλιθέας όπου η σατανική γυναίκα έστησε ενέδρα και έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα, η περιοχή της κατοικίας της 34χρονης, η αφετηρία των λεωφορείων στην οδό Ακαδημίας και το Μετς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε αυτά τα σημεία ενδιαφέροντος βλέπουν την εκπομπή ενός τηλεφώνου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αυτό το στοιχείο θεωρούν ότι έχει μεγάλη βαρύτητα. Σημειώνεται πως η επεξεργασία των στοιχείων και του όγκου των πληροφοριών δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Δείτε το βίντεο:

https://player.glomex.com/integration/1.287.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.287.0%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.newsbomb.gr%26integrationId%3Dyddswnmdjj9sn9yr%26playlistId%3Dv-c3chto8tmimp-sf%26playlistIndex%3D0&integrationId=yddswnmdjj9sn9yr&playlistId=v-c3chto8tmimp-sf&playlistIndex=0

Στο χειρουργείο για 3η φορά η 34χρονη Ιωάννα

Η άτυχη Ιωάννα αντιμετωπίζει έναν γολγοθά μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι. Η 34χρονη υποβλήθηκε για τρίτη φορά σε επέμβαση το Σάββατο (06/06), ενώ έχει μπροστά της τουλάχιστον άλλες 20.

Σύμφωνα με το Star, η Ιωάννα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Στο πλευρό της είναι πάντα η οικογένειά της αλλά και ψυχολόγοι.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ