ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η ημερίδα του Περιφερειακού ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Ν. Αιγαίου «Κρίση κόστους ζωής και ελληνική οικονομία» 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Περιφερειακό ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου με θέμα:

«Κρίση κόστους ζωής και ελληνική οικονομία» 

με εισηγητή τον Γιώργο Αργείτη, Επιστημονικό Δ/ντή του ΙΝΕ – ΓΣΕΕ,   Καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Περ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου, κ. Σάββας Χατζησάββας και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ., κ. Παναγιώτης Εγγλέζος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, κ. Φίλιππος Θωμάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρώην Πρόεδρο του Περ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου, κ. ΜΟΣΧΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, για την πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά του στο έργο του φορέα μας.

Επίσης, στις 9 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του ΕΚΡ, νομική σύμβουλος του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ απαντούσε σε δεκάδες ερωτήματα που της απηύθυναν ενδιαφερόμενοι σχετικά με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα όλων των ταμείων, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες).

Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ και το ΕΚΡ θα συνεχίσουν τις δράσεις τους και το επόμενο διάστημα προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων.

Ο Πρόεδρος του Περ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Δωδ/σου Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ.
Χατζησάββας Σάββας Εγγλέζος ΠαναγιώτηςΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ