ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εργασίες για την έναρξη της σεζόν από συνεργεία του Δήμου στη Νότια Ρόδο

Σε εξέλιξη είναι στη Νότια Ρόδο οι εργασίες  για την προετοιμασία της περιοχής για την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Μπορεί να μην είναι ακόμη η ώρα για την έναρξη λειτουργίας των ξενοδοχείων αλλά τα συνεργεία του Δήμου Ρόδου εργάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Όπως δήλωσε στο « Βήμα της Δωδεκανήσου» ο αντιδήμαρχος Λίνδου και Νότιας Ρόδου κ. Νίκος Καραμαρίτης τα συνεργεία  του Δήμου δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα εγκαίρως.

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος υπάρχουν δύο συνεργεία που εργάζονται . Το ένα επικεντρώνεται στη Λίνδο και την περιοχή « Πεύκοι»  και το δεύτερο στις υπόλοιπες περιοχές της Νότιας Ρόδου.

«Γίνονται εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού για να ετοιμαστεί η Νότια Ρόδος για τη σεζόν. Τα ξενοδοχεία δεν άνοιξαν ακόμη αλλά εμείς εργαζόμαστε ώστε να είναι όλα εγκαίρως έτοιμα», είπε ο αντιδήμαρχος.

Εκτός όμως από τις εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού τα συνεργεία θα ασχοληθούν  ξανά και με τις λακκούβες.

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες για το κλείσιμο των λακκουβών . Επίσης επικεντρώνουμε και σε παρεμβάσεις που αφορούν την αγροτική οδοποιία. Θυμίζω τις καταστροφές που υπέστησαν από  τις πλημμύρες το χειμώνα» , είπε ο κ. Καραμαρίτης.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στις εργασίες ασφαλτοστρώσεων που θα γίνουν στη Νότια Ρόδο και τη Λίνδο.

Για εργασίες και ασφαλτοστρώσεις θα διατεθούν  300.000 για τη  Λίνδο και 250.000 για τη Νότια Ρόδο.

Επίσης θα τοποθετηθούν κολόνες για δημοτικό φωτισμό στη Νότια Ρόδο. Για αυτό θα διατεθούν για τη Ν Ρόδο 200.000 ευρώ. Για την Λίνδο για να τοποθετηθούν νέες κολόνες δημοτικού φωτισμού θα διατεθούν 300.000 ευρώ.

Προσπάθειες γίνονται όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος για να υπάρχει επάρκεια νερού στη Νότια Ρόδο το καλοκαίρι.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ