ΔΙΑΦΟΡΑ

Ερωτευμένη ξανά η Άντζελα Γκερέκου: Ο άνδρας που της «έκλεψε» την καρδιά 3 μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Ξεπερνά το θάνατο… με γάμο

Ερωτευμένη ξανά η Άντζελα Γκερέκου: Ο άνδρας που της «έκλεψε» την καρδιά 3 μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην προσωπική ζωή της Άντζελας Γκερέκου, με την ίδια να θρηνεί μεν για τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά να δείχνει πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Η γνωστή ηθοποιός και άλλοτε πολιτικός είδε πριν από τρεις μήνες τον αγαπημένο της άνδρα να φεύγει από τη ζωή, προκαλώντας πανελλήνια θλίψη, με την ίδια και την κόρη του, Μαρία, να βρίσκονται επίσης σε δύσκολη κατάσταση, μην ξεχνώντας ποτέ το πρόσωπο, που τις στιγμάτισε.

Ο θάνατος ξεπερνάται… με έναν έρωτα για την Γκερέκου

Με τον καιρό να περνά, όμως, φαίνεται πως ισχύει το δόγμα, ότι η ζωή συνεχίζεται. Η Γκερέκου πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στη «Γη της Ελιάς» και, την ίδια στιγμή, μοιάζει να έχει προχωρήσει και στα αισθηματικά της, όπως αναφέρει και το «Yes Magazine».

 

Άντζελα Γκερέκου γάμος μετά το θάνατο του Βοσκόπουλου

 

Το περιοδικό αναφέρει, ότι η Άντζελα… ξορκίζει το θάνατο του Βοσκόπουλου με γάμο, με ένα γνωστό επιχειρηματία να της έχει «κλέψει» την καρδιά. Οι δυο τους μοιάζουν ευτυχισμένοι και έχουν ακουστεί έως και ψίθυροι, ότι θα ενωθούν με τα εν λόγω ιερά δεσμά, αν και κάτι τέτοιο μπορεί να μη γίνει άμεσα, με το πένθος για τον τραγουδιστή να είναι ακόμη νωπό.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ