ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εθελοντικός καθαρισμός στην κοινότητα Ασκληπιείου από την H Hotels Collection σε συνεργασία με την Let’s do it Greece

 

Η H Hotels Collection σε συνεργασία με την Let’s do it Greece, θα συμμετέχει στον εθελοντικό καθαρισμό της δασικής περιοχής γύρω από την Τοπική Κοινότητα Ασκληπιείου.

Το Let’s do it Greece αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας! Έτσι την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11:00, η εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece 2024 μας καλεί να βάλουμε γάντια, να πάρουμε σακούλες και να βγούμε στα δάση για έναν κοινό σκοπό: τον καθαρισμό και την προστασία τους. Με πάνω από 600 φορείς, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να έχουν ήδη σηκώσει το γάντι, η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά και η διάθεση για δράση ακόμη μεγαλύτερη.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε για ένα κοινό σκοπό, να δείξουμε τη δύναμη και τη συνεργασία της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και να φροντίσουμε για το σπίτι μας, τη φύση. Το Let’s do it Greece είναι μια ιδέα νέων παιδιών, ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά, πιο ασφαλή και να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Συμμετοχή σημαίνει δράση, σημαίνει να συμβάλλεις, να σηκώνεις μανίκια, να κάνεις τη διαφορά.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ