ΔΙΑΦΟΡΑ

Έξαλλη η Πισπιρίγκου: Οι κρατούμενες φωνάζουν «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ» και βαράει τα παντζούρια

Στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σε ρεπορτάζ που μετέδωσε το πρωί της Τρίτης η εκπομπή «Πρωινό» φαίνεται πως η 33χρονη αν και είναι απομονωμένη στο κελί της και προαυλίζεται μόνη της, δεν μπορεί να αποφύγει τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το συμβάν που προκάλεσε την οργή της 33χρονης

Μία πρώην κρατούμενη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό»  όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Όχι, καμία επικοινωνία. Φυλασσόταν κάτω από δρακόντεια μέτρα, είχε τύχη να την συναναστραφώ 2-3 φορές. Τις φορές που την είδα, φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει για το τι κατηγορείται και για την σοβαρότητα της κατάστασης».

«Υπάρχει εντολή να είναι υπό την προστασία ανωτέρων, υπάρχει ένας διαχωρισμός με τις υπόλοιπες κατηγορούμενες. Υπάρχει μία υπερβολή στο πρόσωπό της, κάτι που δυσανασχετεί τις υπόλοιπες συγκρατούμενες και ότι υπάρχουν κάποιες παροχές για το πρόσωπό της που δεν υπάρχουν για τις άλλες. Γεγονός που εντείνει το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό της. Επίσης είναι απαξιωτική με τις υπόλοιπες κρατούμενες, αλλά είναι υπερβολικά ευγενική με τους υπαλλήλους, επειδή θέλει να έχει την εύνοια τους» πρόσθεσε η πρώην κατηγορούμενη.

Η ίδια αποκάλυψε πως η 33χρονη δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο, γιατί βρίσκεται στον χώρο που είναι οι υπόλοιπες κρατούμενες και έτσι πηγαίνει στο κελί της η κομμώτρια.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, η Πισπιρίγκου μία φορά αντέδρασε όταν τη χλεύαζαν οι υπόλοιπες γυναίκες στον Κορυδαλλό: «Οι κρατούμενες την ειρωνεύονταν και της φώναζαν ‘Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ’ και εκείνη χτύπησε τα παντζούρια».

enimerotiko.gr
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ