ΔΙΑΦΟΡΑ

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θέλεις να εμβολιαστείς; Μην σώσεις! Κουράστηκα, δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει κουραστεί να προσπαθεί να πείσει τους ανεμβολίαστους να κάνουν το εμβόλιο, γι’ αυτό περνάει στην αντίπερα όχθη και σταματάει οποιαδήποτε προσπάθεια να τους μεταπείσει.

Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στο Kontra, χθες, Τετάρτη, το βράδυ, τα έβαλε ξανά με όσους δεν κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «προσωπικά, κουράστηκα».

Η αγανάκτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τους ανεμβολίαστους

Παράλληλα, έριξε στους ανεμβολίαστους την αποκλειστική ευθύνη, επισημαίνοντας “αυτός που δεν εμβολιάζεται φταίει. Πολύ απλά. Υπάρχει ένας από τους αντιεμβολιαστές που δεν ξέρει που να εμβολιαστεί;”.

Και συμπλήρωσε “100%, ολομόναχος! Το κράτος έχει κάνει σποτ για την τηλεόραση, έχει βγάλει γιατρούς στα κανάλια, του έχει κάνει εκστρατεία ΕΟΔΥ, του έχει πάει κινητά συνεργεία στα χωριά, του έχει φτιάξει εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, του δίνει τα εμβόλια τζάμπα. Ε, με συγχωρείτε μην τον αθωώσουμε κιόλας, μην τον αθωώσουμε κιόλας”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για ατομική ευθύνη του καθενός

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για ατομική ευθύνη, σημειώνοντας «σας λέω, λοιπόν, πλέον προσωπικά κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα, πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται, όποιος εμβολιαστεί. Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο, κουράστηκα. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνει το κράτος σε αυτό το θέμα, τα έχει κάνει όλα. Από δω και μπρος ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει θέλω να εμβολιαστώ, δεν θέλω. Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει, δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του, επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ