ΔΙΑΦΟΡΑ

Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση της Πάτρας: Ο απινιδωτής της μικρής Τζωρτζίνας έδωσε σκληρές απαντήσεις (Vid)

Ραγδαίες εξελίξεις…

Ραγδαίες εξελίξεις…

Απαντήσεις έδωσαν οι online καταγραφές του απινιδωτή και του βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην μικρή Τζωρτζίνα, κόρη της οικογένειας Δασκαλάκη, κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει άμεση παρέμβαση στην περίπτωση που παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα η καρδιά της.

Όπως αποκάλυψε ο πάντα έγκυρος Βασίλης Λαμπρόπουλος στις ειδήσεις του MEGA, οι online καταγραφές βηματοδότη και απινιδωτή δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα στην καρδιά του παιδιού, παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα πριν ξεψυχήσει. Πιο συγκεκριμένα, ο βηματοδότης της Τζωρτζίνας ενεργοποιήθηκε δευτερόλεπτα πριν τον θάνατό της κι αυτό λόγω του ότι η ίδια παρουσίασε βραδυκαρδία, κατά τη στιγμή του θανάτου της.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η βραδυκαρδία αυτή μπορεί να προκληθεί μόνο από εξωτερική παρέμβαση και όχι από παθολογικά αίτια. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αναμένονται και οι τοξικολογικές με τις ιστολογικές εξετάσεις, των τριών παιδιών.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι καταθέσεις 15 γιατρών και νοσηλευτών και των 7 εμπλεκόμενων ιατροδικαστών.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ