ΔΙΑΦΟΡΑ

Εξοργιστικά ψυχρός ο 32χρονος πιλότος: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της, αλλά… »

Ψυχρός, ανέκφραστος, δεμένος πισθάγκωνα και με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την ομολογία του πως σκότωσε την Κάρολαϊν, παίρνοντας προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

«Μια μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική», είπε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, προσπαθώντας να ρίξει την ευθύνη για όσα έγιναν στο 20χρονο θύμα. 

Συνέχισε, μάλιστα, περιγράφοντας για τη βραδιά που αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του:

«Μου είπε ‘όχι, μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω’ και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Κάρολαϊν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν, το πρόσωπό της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα. Μάταια».

Ο ίδιος, τόλμησε μάλιστα να παραδεχτεί πως σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα της Κάρολαϊν!

«Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ