ΔΙΑΦΟΡΑ

Ευχάριστη εξέλιξη για τον Μίκαελ Σουμάχερ: «Κατάφερε να επιβιώσει χάρη στους γιατρούς και την Κορίνα»

 

Μίκαελ Σουμάχερ: Πρόκειται για την πιο αισιόδοξη πληροφορία από το 2019, για την υγεία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

Μίκαελ Σουμάχερ: Η πιο αισιόδοξη πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του

Ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος του Michael Schumacher, Ζαν Τοντ μίλησε για μία ακόμη φορά για την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Formula 1.

Όπως δήλωσε: «Έχω περάσει πολύ χρόνο με την Κορίνα από τότε που ο Μίκαελ είχε το σοβαρό του ατύχημα στο σκι. Είναι σπουδαία γυναίκα και ηγείται της οικογένειας. Δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Συνέβη ξαφνικά και δεν είχε άλλη επιλογή. Χάρη στις προσπάθειες των γιατρών και τη συνεργασία της Κορίνα, που ήθελε ο Μίκαελ να επιβιώσει, ο Μίκαελ επιβίωσε – αλλά με συνέπειες».

Μιλώντας στη Γερμανική Sport Bild, ο Ζαν Τοντ πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή ο Μίκαελ μάχεται ενάντια σε αυτές τις συνέπειες. Ελπίζουμε ότι τα πράγματα αργά, αλλά σταθερά και σίγουρα, θα βελτιωθούν”.

Καταλήγοντας, ο Γάλλος πρόεδρος της FIA μίλησε για την ανέλιξη του Μικ Σουμάχερ στο κορυφαίο επίπεδο του motorsport: «Ο Μικ είναι από τους ανθρώπους που πάντα θα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, μαζί με τη γυναίκα μου Μισέλ Γιεό. Η οικογένεια Σουμάχερ είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς. Γράψαμε μια σπουδαία ιστορία με τον Μίκαελ [τη Ferrari] και χτίσαμε μια υπέροχη σχέση, και έπειτα ήρθαν τα παιδιά. Φυσικά, ο Μίκαελ και ο Μικ έχουν το ίδιο αίμα και μοιράζονται τους ίδιους στόχους, αλλά οι συνθήκες τότε ήταν εντελώς διαφορετικές. Βρήκε τη δύναμη για αυτή την προσπάθεια και για να ξεκουράζεται στο σπίτι του, με την οικογένειά του, την οποία αγαπά υπερβολικά».

Μίκαελ Σουμάχερ: Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε από την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ για την κατάσταση της υγείας του, πραγματοποιήθηκε το 2019 στα 50ά του γενέθλια. Δεν είχαν αποκαλύψει τίποτα συγκεκριμένο, αλλά ανέφεραν πως γίνεται «ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν» για την ανάρρωσή του.

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε ότι η οικογένεια του Σουμάχερ συμμετείχε στα γυρίσματα του νέου ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του, το οποίο αναμένεται να να προβληθεί από την τηλεοπτική πλατφόρμα τον επόμενο μήνα. Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται συνεντεύξεις τόσο της Κορίνα και του Μικ, όσο και της κόρης του Τζίνα και του αδελφού του, Ραλφ. Ωστόσο, το ντοκιμαντέρ δεν πρόκειται να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ