ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Ο Σύλλογος στήριξης καρκινοπαθών αποχαιρέτισε τον μήνα Οκτώβριο ‘’μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Μήνυμα μας ‘’Η πρόληψη σώζει ζωές – κάνω έγκαιρα τις εξετάσεις μου – το θυμάμαι όλο το χρόνο ‘’.

pastedGraphic.png

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην πλατεία Κύπρου το Σάββατο 31 Οκτωβρίου  για την πρόληψη και την ενημέρωση του καρκίνου του μαστού, μεγάλη ήταν και η προσέλευση του κόσμου που ενημερώθηκε από τα ενημερωτικά μας φυλλάδια και έμαθε από έμπειρους γιατρούς την αυτοεξέταση.

pastedGraphic_1.png

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον μέγα χορηγό της εκδήλωσης Μιχάλη Σκόνη και το ‘’Κέντρο ολιστικών θεραπειών Σταγόνα ‘’  για την πολύτιμη στήριξη του.

pastedGraphic_2.png

pastedGraphic_3.png

Επίσης ευχαριστούμε θερμά  την κυρία Αγγελίδου Ειρήνη <<ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ – ΟΓΚΟΛΟΓΟ – ΕΙΔΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟ >> και την κυρία Παπαγιανοπούλου Χρυσάνθη <<ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ>> για την στήριξη τους και για τον χρόνο που διέθεσαν ώστε να μάθουν τον σωστό τρόπο αυτοεξέτασης σε όποια γυναίκα το επιθυμούσε.

pastedGraphic_4.png

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδία που μας έδωσαν ένα μουσικό χρώμα και μας κράτησαν συντροφιά με τα τραγούδια τους σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Φωνή, κιθάρα: Βαγγέλης Κατσουρός

Φωνή, κιθάρα: Σταμάτης Τσάππης

Κιθάρα: Κομνηνός Κρητικός

Μπάσο: Αλέξης Σακάρης

Ντραμς: Βασίλης Νικολακόπουλος

Ευχαριστούμε:

-Νεκτάριος Κωνσταντάκης

-Music Spot (Εθ.Αντίστασης 83, Ρόδος)