ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά για άνοιγμα σχολείων: Η κυβέρνηση κάνει τα ίδια λάθη

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά εύχεται στα παιδια για τη νέα σχολική χρονιά, στο 12ο Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας, Αθήνα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Στο 12ο Δημοτικό σχολείο της Καλλιθέας βρέθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε δηλώσεις της σημείωσε πως η κυβέρνηση επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη: «Κανένα μέτρο προφύλαξης δεν πάρθηκε. Ο συνωστισμός στις τάξεις επαναλαμβάνεται. Οι εμβολιασμοί καθυστερούν. Και το απαράδεκτο θα κλείνει τμήματα μόνο όταν έχουν κολλήσει μαζικά οι μαθητές τον ιό και τον έχουν μεταφέρει στην οικογένεια τους».

Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εμβολιαστούν και ταυτόχρονα τον ΕΟΔΥ να χρησιμοποιήσει κινητά συνεργεία στα σχολεία για ενημέρωση και ενίσχυση των εμβολιασμών.

Ευχήθηκε στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς μια ασφαλή και αποδοτική σχολική χρόνια, χωρίς κινδύνους για την υγεία τους και χωρίς νέα μαθησιακά κενά.

newsitΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ