ΕΛΛΑΔΑ

Φώφη Γεννηματά: Ραγίζει καρδιές η πρώτη ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη, 4 μέρες μετά τον θάνατό της

Πλήθος κόσμου είπε «το τελευταίο αντίο» στη Φώφη Γεννηματά, την περασμένη Τετάρτη. Άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο και όχι μόνο βρέθηκαν στη Μητρόπολη στο λαϊκό προσκύνημα. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τα τρία παιδιά της.

Τέσσερις μέρες μετά τον πρόωρο θάνατο της Φώφης Γεννηματά που συγκλόνισε όλη τη χώρα, ο Ανδρέας Τσούνης προχώρησε σε μία ανάρτηση. Η εικόνα του συζύγου της, όταν έσκυψε πάνω από το φέρετρο και το χτύπησε με το χέρι του, ήταν σαν να ήθελε να φωνάξει ένα «γιατί».

Ο ίδιος, ανέβασε μία εικόνα της Γεννηματά μαζί με τον πατέρα της, που έφυγαν πρόωρα νικημένοι από τον καρκίνο.

Ανάρτηση Ανδρέα Τσούνη

Φώφη Γεννηματά: Τι δήλωνε για τον άντρα της, Ανδρέα Τσούνη

Η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Τσούνης παντρεύτηκαν το 2003. Η ίδια μιλούσε πολλές φορές για τον σύζυγό της, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει:

«Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας. Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι»»ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ