ΔΙΑΦΟΡΑ

«Φώναξα βοήθεια»: Συγκλονίζει η έγκυος που βιάστηκε ομαδικά στον Αγιο Παντελεήμονα – Έτσι περιγράφει τον εφιάλτη της

«Είπα ότι είμαι έγκυος, δεν τον ένοιαξε»

Τον εφιάλτη που έζησε σε ένα υπόγειο στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις αλλοδαπούς, περιέγραψε η 25χρονη έγκυος.

Η 25χρονη είχε βρεθεί στις 22 Ιουνίου στην Ομόνοια για να φτιάξει ένα κινητό τηλέφωνο. Λίγο αργότερα ξεκίνησε ο εφιάλτης. «Ένας Αφγανός με πήγε σε ένα πάρκο και με… Καταλάβατε. Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε εκεί πέρα. Του λέω σε παρακαλώ, άφησε με να φύγω και δεν με άφηνε να φύγω! Του είπα ότι είμαι έγκυος. Δεν τον ένοιαξε καν», είπε αρχικά η 25χρονη.

«Φώναξα βοήθεια»: Συγκλονίζει η έγκυος που βιάστηκε ομαδικά στον Αγιο Παντελεήμονα

 

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Το μαρτύριό της όμως δεν τελείωσε εκεί. Ενώ σε κατάσταση σοκ πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό, τρεις άντρες την προσέγγισαν με το πρόσχημα να την βοηθήσουν, αλλά τη μετέφεραν με ταξί σε υπόγειο στον Άγιο Παντελεήμονα όπου ο ένας κράτησε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

«Ήταν ένα υπόγειο. Βγαίνω από το ταξί με τραβάει ο ένας μέσα, πάει να κλειδώσει την πόρτα, του λέω σε παρακαλώ φέρε το κλειδί γιατί θα φωνάξω πάλι την αστυνομία. Φώναζα βοήθεια! Βοήθεια! Σας παρακαλώ μην μου κάνετε τίποτα, μην με σκοτώσετε», περιέγραψε η 25χρονη.

Όπως αναφέρει στον τηλεοπτικό σταθμό η κατάσταση της εγκυμοσύνης της είναι καλή. «Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι, πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου, αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα! Ζητάω την ηθική, νομική μου δικαίωση», είπε.

 

«Φώναξα βοήθεια»: Συγκλονίζει η έγκυος που βιάστηκε ομαδικά στον Αγιο Παντελεήμονα – Έτσι περιγράφει τον εφιάλτη της

 

Από την πλευρά της η δικηγόρος του θύματος χαρακτήρισε το περιστατικό πρωτοφανές και ιδιαίτερης βαναυσότητας «που αγγίζει τα όρια της κτηνωδίας».

Σημειώνεται ότι από τους τρεις άνδρες από το Πακιστάν που συνελήφθησαν, οι δύο έχουν προφυλακιστεί, ενώ ο Αφγανός έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές καθώς πρόκειται για σεσημασμένο.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ