ΔΙΑΦΟΡΑ

Φωνάζουν τον έρωτά τους σε νέες φωτό: Αγκαλιές και φιλιά Βανδή – Μπισμπίκη στα μπουζούκια (Pics)

Αγκαλιές, χαμόγελα, αφιερώσεις και φιλιά.

Ήταν να μη γίνει η αρχή. Τώρα που έγινε, θα γίνει της ανακύκλωσης. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισαν πως δεν έχει νόημα πια να παίζουν κρυφτό και να τρέμουν όταν κυκλοφορούν έξω μην τους πετύχει κανείς και χωρίς να χρειαστεί να πουν κάτι δημόσια, έκαναν επίσημη τη σχέση τους.

Από τη μία το εξώφυλλο στο περιοδικό Hello! της Τετάρτης κι από την άλλη οι εμφανίσεις σε χώρους όπου τα αδιάκριτα βλέμματα είναι πολλά, πλέον είναι και επίσημα το νέο ζευγάρι της πόλης.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είχαν βρεθεί πριν μερικές ημέρες στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και μάλιστα ο τραγουδιστής τους ανέβασε μαζί πάνω στη σκηνή.

Η Δέσποινα και ο Βασίλης το απήλαυσαν και με το παραπάνω, δεν ήταν μαγκωμένοι ή συγκρατημένοι και στο φωτογραφικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό OK!, είναι εμφανές πως πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Αυξήσεις στις τιμές ακινήτων για ενοικίαση και αγορά

 

Βανδή και Μπισμπίκης απεικονίζονται αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, με τη Δέσποινα να αφιερώνει τραγούδια στον σύντροφό της κι εκείνος να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της…

Δείτε το βίντεο

https://player.glomex.com/integration/1.636.1/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.636.1%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fdailymedia.com.gr%26integrationId%3D4059a01gkwkgbnvv%26playlistId%3Dv-cg5jqmjput35-st%26playlistIndex%3D0&integrationId=4059a01gkwkgbnvv&playlistId=v-cg5jqmjput35-st&playlistIndex=0

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ