ΔΙΑΦΟΡΑ

Φως στο Τούνελ – Πάτρα: «Άκουσε τα πάντα στο τηλέφωνο», σπάει την σιωπή της η μάρτυρας κλειδί

Για άλλη μία Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο τούνελ» έφεραν στο «φως» σημαντικές μαρτυρίες για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Τις τελευταίες βδομάδες η Αγγελική Νικολούλη έχει μιλήσει με μάρτυρες για την εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά και με την μητέρα που απαντά σε βασικά ερωτήματα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τη συνομιλία της δημοσιογράφου με τη φίλη της μητέρας των τριών άτυχων παιδιών. «Ήμουν ξύπνια. Μιλούσα στο τηλέφωνο και όταν φτάσει στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας. Λέω το μηχάνημα πάλι χτυπάει, κάτι δεν πάει καλά. Πάω να φωνάξω τους γιατρούς, έχει ανεβασμένους παλμούς και χαμηλό οξυγόνο. Εκείνη την ώρα κλείνω το τηλέφωνο, κάνω να σηκωθώ και το παιδί πετάχτηκε και έπεσε πίσω. Το ίδιο πράγμα ακριβώς που μου έκανε και η Μαλένα» δήλωσε η μητέρα, η οποία επικαλέστηκε μία μάρτυρα την περασμένη Παρασκευή.

Φως στο τούνελ: Τι δηλώνει η φίλη της μητέρας για την Τζωρτζίνα

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε και συνομίλησε με τη μάρτυρα, η οποία περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν. «Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με την Ρούλα. Άκουγα το μηχάνημα. Της λέω “τι γίνεται;”. Μου λέει πέφτει το οξυγόνο. Ανησύχησα. Κλείσε, μου λέει και της απάντησα να φωνάξει τους γιατρούς. Έχει γούστο, λέω, να μας βρει κανένα άλλο. Πού να φανταζόμουν τι θα γινόταν…» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μετά από περίπου μία ώρα κάλεσε την μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, προκειμένου να μάθει νεότερα για την υγεία της Τζωρτζίνας. Η μητέρα ήταν σε πανικό, όπως αναφέρει η ίδια και της είπε ότι το παιδί έπαθε ανακοπή.

«Το παιδί αυτό το είχα σα δικό μου. Δε μπορείτε να φανταστείτε για τι πλάσμα μιλάμε. Περνούσαμε από το νεκροταφείο μπροστά και μου έλεγε εδώ είναι οι αδελφές μου. Εδώ δεν είναι τα κορίτσια;» ανέφερε. «Με την Τζωρτζίναμιλάγαμε με βίντεο. Τελευταία φορά που μιλήσαμε, είναι την Κυριακή το μεσημέρι. Ήταν πεσμένη, γυρισμένη στο πλάι και υποτονική. Δεν είχα καλό προαίσθημα. Ραγδαία επιδείνωση. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει συμβεί. Δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιήσει» κατέληξε.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ