ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Πεντέλη: Προς ολοκλήρωση οι αυτοψίες – Έχουν ελεγχθεί 251 κτίρια

Συνεχίστηκαν και σήμερα και σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι, από μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε κτίρια των πληγέντων Δήμων Πεντέλης, Παλλήνης (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα) και Ραφήνας – Πικερμίου, λόγω της φωτιάς της 19ης Ιουλίου, που ξέσπασε στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων.

Συνολικά, έχουν διενεργηθεί αυτοψίες σε 251 κτίρια:

· Από αυτά 204 αφορούν σε κατοικίες, εκ των οποίων οι 78 έχουν κριθεί κατάλληλες για χρήση (κατοικήσιμες), 72 προσωρινά ακατάλληλες για χρήση (χρήζουν επισκευών) και 54 επικίνδυνες για χρήση, οι οποίες θα επανελεγχθούν.

· Επίσης, έχουν ελεγχθεί 8 επαγγελματικοί χώροι, εκ των οποίων 2 είναι κατάλληλοι για χρήση, 1 προσωρινά ακατάλληλος (χρήζει επισκευής) και 5 επικίνδυνοι για χρήση οι οποίοι θα επανελεγχθούν.

· Ελέγχθηκαν 34 αποθήκες εκ των οποίων 5 κρίθηκαν κατάλληλες, 12 προσωρινά ακατάλληλες για χρήση (χρήζουν επισκευών) και 17 επικίνδυνες για χρήση και θα επανελεγχθούν.

· Τέλος ελέγχθηκαν 5 Ιεροί Ναοί – Δημόσια Κτίρια, εκ των οποίων οι 4 κρίθηκαν κατάλληλοι για χρήση και ο 1 προσωρινά ακατάλληλος για χρήση(χρήζει επισκευών).

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ