ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Real: Βρέθηκαν γκαζάκια – «Υπήρξε παρέμβαση, εμπρησμός» – Καταγγελίες για τρεις εκρήξεις

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της φωτιάς που ξέσπασε στο κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας Real και του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM, ενώ παρότι έχει τεθεί υπό έλεγχο δεν έχει σβήσει εντελώς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκαν γκαζάκια στην είσοδο του κτηρίου που τα ξημερώματα της Τετάρτης τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ όπως καταγγέλθηκε, νωρίτερα είχαν ακουστεί εκρήξεις.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κτήριο η ηχολήπτρια Κατερίνα Βουτσά η οποία ανέφερε κι εκείνη πως ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις. Η ίδια έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο προλητικά και είναι καλά στην υγεία της.

Για εμπρησμό έκανε λόγο από την πρώτη στιγμή και ο Νίκος Χατζηνικολάου «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε και ένα βίντεο από το κτήριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι σημειώνοντας πως: «Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!».

Οπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι τα μέσα ασφαλείας που υπάρχουν τόσο στην εφημερίδα όσο και στον σταθμό είναι αυστηρά, και πιθανότατα γι αυτό όλα ξεκίνησαν από τον τρίτο όροφο του συγκεκριμένου κτηρίου, που δεν ανήκει στον όμιλο των ΜΜΕ. Σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσουν και οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και στους ορόφους.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ