ΔΙΑΦΟΡΑ

Φωτό-κόλαση: 30άρης και… κούκλος ο Mr. Big θα ξετρέλαινε και τη Samantha (Pic)

Για όλες τις γυναίκες που παρακολουθούσαν φανατικά Sex and the City, σε όποια ηλικία βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή, ο Chris Noth αποτελούσε  άπιαστο όνειρο. Ο γοητευτικός Mr. Big πέρασε από τις οθόνες μας σε ηλικία 42 ετών και από τότε έμεινε χαραγμένος για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας.

Πάντα καλοντυμένος, πάντα γοητευτικός, ψηλός, σοβαρός και αγέρωχος, θα μπορούσε να θεωρηθεί από τις γυναίκες ως το απόλυτο πρότυπο αρρενωπότητας και ανδρικής ομορφιάς.

Τον Chris Noth ακόμα και τις φορές που πλήγωνε την αγαπημένη μας Carrie τον συμπαθούσαμε. Ίσως να έφταιγε η συγκαλυμμένη παιδικότητα που επιδείκνυε κάποιες φορές, ίσως και το γεγονός πως σχεδόν πάντα ήταν ειλικρινής απέναντι στα συναισθήματα και τη γυναίκα της ζωής του, ακόμα και αν αυτό ήταν σκληρό.

Όπως και να έχει, το reboot του Sex and the Cityμε τίτλο «And Just like That…» είναι προ των πυλών και ο Mr.Big έτοιμος να εμφανιστεί και πάλι στις οθόνες μας. Τα χρόνια πέρασαν και ο Chris Noth μεγάλωσε, είναι πλέον 63 ετών.

Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη φωτογραφία που έκανε την εμφάνισή της στο Instagram και τον παρουσιάζει στα πρώτα… -άντα μας άφησε άφωνες!

Αλήθεια τώρα, πιστεύετε θα της ξέφευγε της Samantha αν τον γνώριζε τότε;

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ