ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Ο ψευτογιατρός και τρία θύματα του… επί το έργον

 

Η αποκλειστική εικόνα προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 47χρονου. Τι υποστήριξε ο ψευτογιατρός.

Είναι η στιγμή που ο ψευτογιατρός συναντάται με τρία θύματα του. Πρόκειται για τρεις γυναίκες, με τις οποίες έχει κλείσει ραντεβού σε κάποια καφετέρια. Στο τραπέζι, έχει μπροστά του ένα κινητό, που πιθανώς είναι το “επαγγελματικό” του.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο, που προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, φαίνονται οι τρεις γυναίκες να… κρέμονται από τα χείλη του. Τον κοιτάζουν με απόλυτη προσήλωση, προσπαθώντας να συγκρατήσουν όλα όσα τους λέει.

“Εμπειρικός βοτανολόγος, όχι γιατρός”

Ο 47χρονος, ο οποίος βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή, αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή αλλά και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας ότι η ποσότητα της κάνναβης είναι μικρότερη από αυτή που θέλει ο νόμος για να τυποποιήσει το αδίκημα.

Μάλιστα, θα υποβάλλει αίτημα πραγματογνωμοσύνης για τα ναρκωτικά καθώς ισχυρίζεται ότι η ποσότητα των ναρκωτικών που βρισκόταν στα θεραπευτικά έλαια του δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των ναρκωτικών.

Πάντως, ο ψευτογιατρός στο απολογητικό του υπόμνημα φέρεται δήλωσε εμπειρικός βοτανολόγος, ομολόγησε ότι δεν είναι γιατρός και ότι εξαπάτησε τους συγγενείς των θυμάτων υποδυόμενος τον γιατρό, και φέρεται να ζήτησε συγγνώμη.

Επίσης, φέρεται να ισχυρίστηκε πως θέλησε να βοηθήσει τα παιδιά και τους γονείς τους και ότι ουδέποτε τους έπεισε να σταματήσουν τη θεραπεία που ακολουθούσαν.

Μάλιστα όπως υποστήριξε, τα παιδιά είχαν ολοκληρώσει τα θεραπευτικά σχήματα που ακολουθούσαν όταν τα γνώρισε.

Παραδέχθηκε ωστόσο πως πήρε χρήματα, από τους συγγενείς των 3 θυμάτων, δεν πήρε όμως, όπως είπε, χρήματα από τους υπόλοιπους 45 ασθενείς που καταγράφονται στη δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε ότι ουδέποτε υποσχέθηκε ότι θα κάνει καλά τους ασθενείς.

“Ήξερε τα πάντα για μένα”

Την ίδια ώρα, νέες μαρτυρίες θυμάτων του έρχονται στη δημοσιότητα. Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, η κυρία Μαρία είπε ότι γνώρισε τον 47χρονο στο ΙΚΑ Κορίνθου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ