ΕΛΛΑΔΑ

Φοβερό τροχαίο με εγκλωβισμένη γυναίκα στη λεωφόρο Συγγρού! Εικόνες που κόβουν την ανάσα

 

Το τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος σε όλο το κέντρο της Αθήνας. Στο σημείο του ατυχήματος πυροσβέστες, για να απεγκλωβίσουν την άτυχη οδηγό…

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 09.00 στη Λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά. Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας οδηγού από το αυτοκίνητο, το οποίο όπως φαίνεται και στα πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καρφώθηκε σε κολώνα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και λίγο πριν τις 10.00 η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η οδηγός έχει τις αισθήσεις και συνομιλεί με τους πυροσβέστες, ενώ συνομίλησε και με ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να ειδοποιήσουν την οικογένειά της.

Στη λεωφόρο Συγγρού παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος με τους άντρες της τροχαίας να προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία. Η κίνηση αυξάνεται σε όλο το κέντρο της Αθήνας με τους οδηγούς να προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί…

 

Bίντεο από newsbomb.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ