ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη: Έταξαν σε ανήλικη εμβόλιο για τον κορονοϊό, την έδεσαν χειροπόδαρα ται τη βίασαν ομαδικά

Η Ινδία βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού, σπάζοντας το ένα παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Μία ακόμη φρικιαστική ιστορία με θύμα ανήλικη, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, είδε το φως της δημοσιότητας στην Ινδία, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, δύο άντρες εντόπισαν το ανυποψίαστο θύμα τους σε κέντρο υγείας της πόλης Patna του Bihar, την οποία, όπως και ολόκληρη τη χώρα, πολιορκεί και σφυροκοπά ανελέητα ο κορονοϊός, αφήνοντας πίσω του καθημερινά χιλιάδες νεκρούς που αποτελούν παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ.
Οι αδίστακτοι δράστες έπεισαν την ανήλικη ότι θα της έκαναν εμβόλιο για την COVID-19, παρασέρνοντάς την τελικά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, το οποίο έγινε ο τόπος μαρτυρίου της.
Αφού την έδεσαν χειροπόδαρα και της έκλεισαν το στόμα με ένα μαντήλι, ικανοποίησαν πάνω της τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους, ενώ φώναξαν και φίλους τους, οι οποίοι τη βίασαν ομαδικά και με τη σειρά.
Κάποια στιγμή οι δυνάστες παράτησαν το άτυχο κορίτσι, το οποίο κατάφερε να λυθεί και να αποκαλύψει στην οικογένειά του τον εφιάλτη που έζησε.
Οι γονείς της ενημέρωσαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι ταυτοποίησαν τους δύο άντρες που απήγαγαν το κορίτσι, εισέβαλαν στα σπίτι τους και τους συνέλαβαν.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο των Αρχών, οι δράστες (αναφέρονται ως Rocky and Montu) ήταν γνωστοί του θύματος που πιστεύεται ότι είναι κάτω των 18 ετών, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό τους.
Σημειώνεται ότι η Patna, με πληθυσμό 2 εκατομμυρίων, πλήττεται σφοδρά από την επέλαση του δεύτερου κύματος κορονοϊού, καταγράφοντας περισσότερα από 2.200 νέα κρούσματα καθημερινά.
Η Ινδία βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της πανδημίας COVID-19, σπάζοντας το ένα παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Τη Μεγάλη Πέμπτη (29/04), δε, κατέγραψε ακόμη 379.257 νέα κρούσματα και 3.645 νέους θανάτους, ενώ οι νεκροί έχουν ξεπεράσει συνολικά τους 200.000.
Αριθμός που πιστεύεται πάντως ότι είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς δεν καταγράφονται όλοι οι νεκροί, οι οποίοι αποτεφρώνονται μαζικά ακόμα και μες στη μέση του δρόμου, καθώς τα κρεματόρια στο Δελχί και τη Βομβάη έχουν γεμίσει.
Την ίδια ώρα, η Ινδία βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο της παγκόσμιας κοινότητας, δεχόμενη μαζική κατακραυγή και επικρίσεις από το 2012, μετά τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία μιας φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Δελχί, η οποία «πυροδότησε» διαδηλώσεις διεθνώς.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 2019, στη χώρα καταγράφηκαν 88 περιπτώσεις βιασμού την ημέρα, ο πραγματικός αριθμός των οποίων ωστόσο είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς τα περισσότερα περιστατικά βιασμού δεν καταγγέλλονται ποτέ από τα θύματα, υπό τον φόβο ότι θα κατηγορηθούν για μοιχεία ή ότι προκάλεσαν.
Επίσης πολλές φορές εξαναγκάζονται να παντρευτούν τους βιαστές τους…ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ