ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: «Τέρας» βίαζε την ανήλικη ανηψιά του επί έξι χρόνια

Την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών

Φρίκη, οργή και αγανάκτηση προκαλεί η αποκάλυψη πως επί έξι ολόκληρα χρόνια ένα ανήλικο κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη βίωσε τον εφιάλτη του βιασμού στα χέρια του θείου της. Μια υπόθεση που γεννά απέχθεια όμοια με αυτή του βιασμού μια κοπέλας από τον ίδιο της τον πατέρα στην Κόρινθο όταν ήταν μόλις 12 ετών…

Από το 2013 ξεκίνησε το μαρτύριο του 9χρονου τότε κοριτσιού που έμενε μαζί με τη γιαγιά της στην περιοχή της Θέρμης. Η ανήλικη ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και η επιμέλειά της είχε ανατεθεί στην γιαγιά της.

Θείος βίαζε την ανηψιά του στη Θέρμη

 

Από τότε και για τα επόμενα 6 χρόνια, το μικρό κορίτσι έπεφτε διαρκώς θύμα βιασμού από τον θείο της, όμως η ίδια έτρεμε να μιλήσει.

Πλέον, το κορίτσι το οποίο είναι 17χρονών και ζει μόνιμα στο εξωτερικό, βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τις αρρωστημένες ορέξεις του θείου της και να απευθυνθεί στην ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ