ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτός θάνατος 8χρονης στο Κερατσίνι: Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο εργοστάσιο

Στο βίντεο φαίνεται η τραγική στιγμή που η 8χρονη σφηνώνει στην πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του θανάτου της 8χρονης που σφήνωσε σε πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι κι έχασε τη ζωή της.

Στο βίντεο φαίνεται η τραγική στιγμή που η 8χρονη σφηνώνει στην πόρτα που κλείνει, καθώς δεν προλαβαίνει να απομακρυνθεί εγκαίρως από το σημείο.

Το κορίτσι παρέμεινε εκεί για μία ώρα μέχρι τη στιγμή που η πόρτα ξαναέκλεισε και το εγκλώβισε για δεύτερη φορά, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ενώ άνθρωποι περνούν δίπλα απο το παιδί, χωρίς να το βλέπουν, νομίζοντας -όπως λένε- ότι ήταν μία σακούλα.

Δείτε το βίντεο

https://player.glomex.com/integration/1.626.2/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.626.2%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.newsbomb.gr%26integrationId%3Dyddswnmdjj9sn9yr%26playlistId%3Dv-cfvmxivb0o6x-sf%26playlistIndex%3D0&integrationId=yddswnmdjj9sn9yr&playlistId=v-cfvmxivb0o6x-sf&playlistIndex=0

Για την υπόθεση συνελήφθη ένα άτομο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, καθώς και η μητέρα αλλά και η γιαγιά της άτυχης 8χρονης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη 17/11 στο Κερατσίνι, όταν το 8χρονο κοριτσάκι προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και να χάσει τη ζωή της. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ