ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Βγήκε για μια τελευταία βόλτα και αυτοκτόνησε – Ισχυρό σοκ για τους στενούς συγγενείς του

 

Δάκρυα στη Φθιώτιδα για τη νέα αυτοκτονία. Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι, στενών συγγενών του αυτόχειρα…

Η αυτοκτονία ήρθε να ντύσει στα μαύρα μια ολόκληρη γειτονιά στη Φθιώτιδα, με τους στενούς συγγενείς του αυτόχειρα να προσπαθούν να καταλάβουν ποια ήταν τα αίτια που οδήγησαν τον 82χρονο σε αυτή την πράξη. Λίγες μόνο ώρες νωρίτερα, ο ίδιος έκανε βόλτα στην περιοχή. Μια βόλτα που όπως αποδείχθηκε ήταν η τελευταία της ζωής του.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή τις βραδινές ώρες της Κυριακής και συγκλόνισε την Δυτική Φθιώτιδα. Ένας 82χρονος άντρας, ιδιαίτερα ευυπόληπτος στην ευρύτερη περιοχή, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του με το όπλο δίπλα του, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (13-03-2022).

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο χωριό Άγιος Σώστης και βάση των ίδιων πηγών από το ρεπορτάζ, τον άνδρα ο οποίος κειτόταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος με μια καραμπίνα δίπλα του, βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις τους για ώρες.

Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες του lamianow.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε θεαθεί γύρω στη 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής οπότε πιθανότατα τις επόμενες ώρες επήλθε το τραγικό συμβάν.

Μόλις βρέθηκε νεκρός, λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα, στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία ενώ για την ώρα τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία και όχι εγκληματική ενέργεια.



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ