ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

FTI | H Ελλάδα ο πιο “καυτός” προορισμός αυτό το καλοκαίρι

Η Ελλάδα και τα νησιά της αποτελούν φέτος τον πιο “καυτό” προορισμό στο πρόγραμμα του γερμανικού τουριστικού οργανισμού FTI.

«Η ποικιλία των νησιών και των περιοχών και η ευκολία μετακίνησης εξασφαλίζουν μεγάλη ζήτηση, ειδικά μεταξύ των οικογενειών», δήλωσε η Product Manager του τουρ οπερέιτορ Halina Strzyzweska, προσθέτοντας:

Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα μπορούν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια και χωρίς τον φόβο της καραντίνας κατά την επιστροφή τους. Γι αυτό, τόνισε, και έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στα οικογενειακά ξενοδοχεία.

Μεταξύ των ξενοδοχείων για οικογένειες περιλαμβάνονται τα Aquilas Rethymna, το Kiani Beach Resort και το Creta Maris Resort στην Κρήτη, το Apollo Beach στη Ρόδο, το Peridis Family Resort στην Κω και το Roda Beach στην Κέρκυρα.

Επιπλέον, ο FTI, που εδρεύει στο Μόναχο, επεκτείνει το πρόγραμμα πτήσεων σε ελληνικά αεροδρόμια. Έτσι, από τον Ιούνιο και μετά, ο FTI θα απογειώνεται με επιπλέον χωρητικότητα από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Ρόδο.

Επίσης η σεζόν φέτος θα παραταθεί μέχρι τον Νοέμβριο με επιπλέον πτήσεις. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα προσφέρονται πτήσεις προς Κω, Κρήτη και Ρόδο από Ανόβερο και Ντίσελντορφ.

tornosnews

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ