ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γ. Χατζημάρκος: Στηρίζουμε την κοινωνία που αγωνίζεται να διαχειριστεί τις επιπτώσεις της κρίσης που βιώνουμε

 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου συμμετέχοντας στην απεργία της ΓΣΕΕ, καταλήγοντας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κεντρικοί ομιλητές στη συγκέντρωση ήταν ο Πρόεδρος του ΕΚΡ Παναγιώτης Εγγλέζος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νίκος Τσούλλος. Επίσης χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών και των Σωμάτων Ασφαλείας. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης με τερματισμό στην Πλατεία Δημαρχείου.  Αντιπροσωπεία των απεργών συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο, στον οποίο επιδόθηκαν τα ψηφίσματα και των δύο φορέων. Ο κ. Χατζημάρκος αναγνώρισε τα δίκαια αιτήματα και δεσμεύτηκε ότι θα τα μεταφέρει στην Κυβέρνηση.

Μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης τονίζει τα εξής:

Η συνάντηση μου με τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου και τους προέδρους συνδικαλιστικών Ενώσεων εργαζομένων, αλλά και εργοδοτών, που συμμετείχαν στην πανελλαδική χθεσινή απεργία, είχε ένα στόχο:

Πως θα στηρίξουμε όλοι την κοινωνία που αγωνίζεται να διαχειριστεί τις επιπτώσεις της κρίσης που βιώνουμε.

Μιας ακόμα κρίσης, δυστυχώς, που ήρθε σε σειρά άλλων που προηγήθηκαν και μας έχουν κουράσει όλους.

Και αυτή τη μάχη τη δίνουμε, όπως και κάθε μάχη αφού δεν κρυφτήκαμε ποτέ και από κανένα θέμα. Η κοινωνική συνοχή είναι η υψηλότερη κατάκτηση κάθε ιστορικής περιόδου.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ