ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γ. Φλεβάρης: “Η Τροχαία Ρόδου και φέτος θα κάνει Ανάσταση στους δρόμους”

 

Yπάρχουν ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων που εκτελούν το καθήκον τους ανελλιπώς και τις γιορτινές ημέρες.

Οι άνδρες και οι γυναίκες της Τροχαίας θα βρίσκονται στους δρόμους και την Κυριακή του Πάσχα, όπως και τις υπόλοιπες μέρες, για να συμβάλλουν αυτή τη φορά, όχι τόσο στη ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων των χιλιάδων εκδρομέων των ημερών, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά στην τήρηση των μέτρων περιορισμού και καταστολής της πανδημίας του Covid-19.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης επισκέφτηκε το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου για να ενημερωθεί από τον Διοικητή κ. Γιώργο Στέργου για τα θέματα που αφορούν την Υπηρεσία και να μεταφέρει τις ευχές του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής προς τον ίδιο και προς όλους τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους καθώς και στο πολιτικό προσωπικό. Επισήμανε επίσης στον κ. Διοικητή ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει την Τροχαία σε οτιδήποτε απαιτηθεί.

Ο κ. Στέργου ανέφερε στον κ. Φλεβάρη ότι υπάρχει καλή συνεργασία της Τροχαίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και όσον αφορά την τήρηση των περιοριστικών μέτρων και γενικότερα την λειτουργία της Υπηρεσίας η Τροχαία ανταποκρίνεται με επιτυχία και γενικότερα δεν εμφανίστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα στους τομείς αρμοδιότητας Τροχαίας στη Ρόδο και στα νησιά της Περιφέρειας.

Ο κ. Στέργου τόνισε ότι λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία ελαττώθηκαν στον μεγαλύτερο δυνατόν βαθμό τα τροχαία ατυχήματα και οι κυκλοφοριακές παραβάσεις. Εμφαίνεται ότι και τα μέτρα καταστολής της πανδημίας τηρούνται από την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Με υπευθυνότητα και υπομονή η Ελληνική κοινωνία θα ξεπεράσει την κατάσταση και οι αρμόδιες Υπηρεσίες, μεταξύ αυτών και η Τροχαία Ρόδου, με το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό της θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο κ. Φλεβάρης υπογράμμισε ότι η Περιφερειακή Αρχή αναγνωρίζει το συνολικό έργο της Τροχαίας και του κ. Στέργου ως Διοικητού. Η ελπίδα όλων όπως και όσων υπηρετούμε την Περιφέρεια είναι ότι σύντομα θα ξεκινήσει η σταδιακή μείωση των περιοριστικών μέτρων έως την επιστροφή μας στην κανονικότητα, πάντα όμως με την δέουσα προσοχή καθώς όπως λέει ο Απολλόδωρος (180 – 110 π.Χ.) «Χρόνου γαρ εις τα πράγματα εάν λάβης, άπαντα λήξει και κατασταλήσεται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ