ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γέμισε τόνους σκουπιδιών το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου “Διαγόρας”

Έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν στην εικόνα καθαριότητας του νησιού και να μη ρυπαίνουν την πόλη και τα χωριά εναποθέτοντας τα απορρίμματα και τα ογκώδη αντικείμενα ανεξέλεγκτα σε διάφορα σημεία, απηύθυνε μέσω του Real Voice μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” με τον Τέρη Χατζηιωάννου, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Καραμαρίτης.

Όπως είπε ο κ. Καραμαρίτης, συνεχίζει να παρατηρείται το απαράδεκτο φαινόμενο της ρίψης των σκουπιδιών έξω από τους κάδους απορριμμάτων, αλλά και της εναπόθεσης των ογκωδών αντικειμένων ή των κλαδεμάτων, χωρίς να έχει ειδοποιηθεί προηγουμένως η αρμόδια υπηρεσία Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου. “Έχουμε πολλούς τόνους σκουπιδιών φέτος στο νησί και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Καραμαρίτης αναφέρθηκε και στην απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει στο διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου “Διαγόρας” με τους τόνους σκουπιδιών να έχουν συσσωρευθεί εδώ και μέρες και να παραμένουν στους ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων, σε μία εικόνα δυσφήμισης του νησιού, δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση στους επισκέπτες, αλλά και εστία μόλυνσης στο σημείο που έχει μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα.

Μάλιστα ο κ. Καραμαρίτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, επισυνάπτοντας χθες και σειρά φωτογραφιών, για το θέμα, με το εξής σχόλιο:

“Όλοι γνωρίζετε που βρίσκονται αυτοί οι κάδοι! Η καθαριότητα αυτού του χώρου είναι ευθύνη της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, η οποία έχει συνάψει σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία αποκομιδής απορριμμάτων και όχι με το Δήμο. Σήμερα επεβλήθη πρόστιμο. Αύριο θα είμαστε πάλι εκεί”.

realvoice995.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ