ΔΙΑΦΟΡΑ

Γεωργιάδης – Σπίρτζης: «Πράκτορες του Ερντογάν, ανεπρόκοποι – Παραδέχεσαι ότι σε παρακολουθούσαν»

 

Αγρια κόντρα ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και στον Χρήστο Σπίρτζη. Ο υπουργός Ανάπτυξης επιτέθηκε στον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντάς του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «οι πράκτορες του Ερντογάν στην Ελλάδα» με τον Σπίρτζη να του ανταπαντά «γι αυτό μας παρακολουθείτε;». Τα αίματα άναψαν όταν ο υπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο πρέσβη κατά την οποία επισημάνθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης της ελληνογαλλικής συμφωνίας.

«Είστε επικίνδυνοι για τα εθνικά συμφέροντα. Παίζετε τον ρόλο του πράκτορα του Ερντογάν. Είστε πράκτορες του Ερντογάν», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αδωνις: Μην μιλάτε γι ανάπτυξη είστε ανεπρόκοποι

«Γι’ αυτό μας παρακολουθούσατε; Επειδή είμαστε πράκτορες του Ερντογάν;», ήταν η άμεση απάντηση του Χρήστου Σπίρτζη, με την συζήτηση να ξεφεύγει και να ξεσπά άγριος καβγάς. Στη συνέχεια της κουβέντας, ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «εμάς παρακολουθούσαν, όχι εσάς» με τον Χρήστο Σπίρτζη φυσικά να μην αφήνει την κουβέντα να πέσει κάτω και να λέει στον υπουργό ουσιαστικά ότι… υπέπεσε σε γκέλα και παραδέχθηκε ότι παρακολουθείτο.

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Χρήστος Σπίρτζης: Ο υπουργός Ανάπτυξης της χώρας είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ο πράκτορας του Ερντογάν.

Άδωνις Γεωργιάδης: Παίζετε τον ρόλο είπα.

Χρήστος Σπίρτζης: Το διευκρίνισε, ότι είμαστε είπε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Παίζετε τον ρόλο και δεν ντρέπεστε.

Χρήστος Σπίρτζης: Ότι είμαστε είπε και γι’ αυτό μας παρακολουθούσαν.

Άδωνις Γεωργιάδης: Εσάς παρακολουθούσαν; Εμένα παρακολουθούσαν.

Χρήστος Σπίρτζης: Α! Σας παρακολουθούσαν. Μπράβο κύριε Γεωργιάδη. Πείτε το.

Άδωνις Γεωργιάδης: Εσείς κάνατε καταγγελία στον εισαγγελέα με το Predator και η λίστα που βγάλατε είχε εμένα μέσα, όχι εσάς.

Χρήστος Σπίρτζης: Πείτε το ότι σας παρακολουθούσαν, επιτέλους.

Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι αλήθεια αυτό που λέω;

Χρήστος Σπίρτζης: Επιτέλους.

Άδωνις Γεωργιάδης: Εσείς δεν καταγγείλατε ότι σας παρακολουθούσαν; Γιατί βάλατε εμένα στη λίστα;

Χρήστος Σπίρτζης: Εσείς κάνατε μήνυση; Κάνατε;

Άδωνις Γεωργιάδης: Εντάξει, εντάξει. Αυτά θα τα πούμε τώρα κι αυτά…

https://player.glomex.com/integration/1.845.0/iframe-player.html?integrationId=4059a01ikudtd669&playlistId=v-cocopeudxyp5&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.reader.gr%2Fpolitiki%2F433177%2Fgeorgiadis-spirtzis-praktores-toy-erntogan-aneprokopoi-paradehesai-oti-se%3Ffbclid%3DIwAR3MOrNgDhiIPQmNOpi_dGy-NQV5rBCXX5aGtDae-EuM3mwC3Q-J-GCajEk

reader.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ