ΕΛΛΑΔΑ

Για τέτοιες εικόνες «εξερράγη» ο Χαρδαλιάς – Απίστευτα πράγματα στον Βόλο

 

Δεν είχε… στεγνώσει ακόμη το μελάνι από την άρση των μέτρων και στον Βόλο επικράτησε το αδιαχώρητο με συνωστισμό και… take away ποτά. Τι είδε ο Χαρδαλιάς και ξέσπασε στην ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εμφανίστηκε οργισμένοςτο απόγευμα της Τρίτης, 05.05.2020, στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, στην οποία ανακοινώθηκαν 10 νέα κρούσματα, αλλά κανένας νέος θάνατος.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς κατέστησε σαφές σε ό,τι αναφορά τη χθεσινή πρώτη ημέρα της δεύτερης φάσης πως «η εικόνα κάφε-μπαρ στις 11 το βράδυ σε διάφορες πόλεις και ειδικά στην περιφέρεια να παίζουν μουσική στη διαπασών και να προμηθεύουν δήθεν take away ποτά με τους πελάτες στοιβαγμένους όρθιους ανά δεκάδες, μέσα και έξω, χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα προφύλαξης, αν και σε μικρή κλίμακα, προσβάλλει βάναυσα όλους μας».

Ως εκ τούτου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ξεκαθάρισε ότι το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ό,τι λέει η άδεια τους: Να το παραγγείλουν, να το παραλάβουν και να φύγουν από τον χώρο.

“Take away σε ποτά από τα καφέ ή τα κάφε-μπαρ δεν επιτρέπεται. Όπως δεν επιτρέπεται στα καταστήματα αυτά να παίζουν μουσική στη διαπασών”, είπε χαρακτηριστικά.

Μια τέτοια… κατάσταση, σαν αυτή που περιέγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς, καταγράφηκε στον Βόλο

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το πρώτο βράδυ… ελευθερίας, χωρίς περιοριστικά μέτρα βρήκε κάποιους στον Βόλο να θέλουν να το γιορτάσουν, όπως ακριβώς δεν έπρεπε.

Έτσι λοιπόν, παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο το βράδυ της Δευτέρας, 04.05.2020, το πρώτο μετά το τέλος της καραντίνας, στα στενά της συνοικίας των Παλαιών, στο opening γνωστού μαγαζιού που φτιάχνει κοκτέιλ σε… take away μορφή. Εκατοντάδες Βολιώτες νεαρής κυρίως ηλικίας έφτασαν στο σημείο για να απολαύσουν τη βραδιά μαζί με την παρέα τους και το ποτό τους.

Μάλιστα, ο συνωστισμός προκάλεσε και την παρέμβαση της Αστυνομίας του Βόλου, με περιπολικό να φτάνει στο σημείο για συστάσεις στην τήρηση των αποστάσεων…

Δείτε τις εικόνες

ΧαρδαλιάςΧαρδαλιάςΧαρδαλιάς

Πηγή: thenewspaper.gr.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ