ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιαννακόπουλος: «Θα είμαι στο ΣΕΦ και θα μετράω ένα ένα τα υβριστικά, να δω αν θα διακοπεί το ματς»

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δηλώσεις μετά την κλήρωση των διαιτητών του Game 4 των τελικών, επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι στο ΣΕΦ.

  • Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου

Η κλήρωση των διαιτητών για το Game 4 των τελικών ανέδειξε την τριάδα των Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Θεονά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλοςέδωσε το παρών στη διαδικασία και μετά το τέλος έκανε δηλώσεις.

Σε αυτές αναφέρθηκε στα υβριστικά συνθήματα, ζήτησε να γίνει καταγραφή και οι διαιτητές να προχωρήσουν σε διακοπή ή εκκένωση (αν αυτό πρέπει να γίνει), ενώ επιβεβαίωσε ότι θα είναι στο Φάληρο!

Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου

«Ήρθαμε να δούμε τα… κατσαρολικά, πως τα κάνουν, για να καταλάβουμε πως βγαίνουν οι κληρώσεις των διαιτητών. Να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια στο πως σφυρίζει π.χ. η κυρία Τσαρούχα, όταν κάνει έτσι ο Ναν, ζητώντας φάουλ και παίρνει τεχνική. Ενώ κάνοντας την ίδια κίνηση ο Γκος δεν παίρνει τεχνική.

Θέλαμε να καταλάβουμε ποια είναι τα κριτήρια. Έγινε μέσα η διαδικασία, έχουν βγει οι τρεις διαιτητές. Θέλω να πιστεύω ότι θα σταθούν αυτή τη φορά στο ύψος των απαιτήσεων ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και το κομμάτι της καταγραφής των υβριστικών. Εγώ ξέρω ότι στην πέμπτη φορά πρέπει να σταματήσει ο αγώνας. Γιατί δεν τα καταγράφουνε; Ο αγώνας ξεκινάει μία ώρα πριν, όταν ανοίγει το φύλλο αγώνα και κλείνει μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα. Αύριο θα καταγραφούν τα υβριστικά; Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι διατεθειμένος να παραμένει εντός αγωνιστικού χώρου.

Τα σφυρίγματα, εγώ με τα πράσινα γυαλιά μου να τα βλέπω έτσι και κάποιος άλλος με κόκκινα να τα βλέπει αλλιώς. Αλλά τον κανονισμό πρέπει να τον ακολουθούμε. Όλοι μας. Άρα θα καταγραφούνε όλα τα υβριστικά; Θα διακόψει όποιος διαιτητής στην πέμπτη παρατήρηση να αδειάσει το γήπεδο; Θα διακόψει οριστικά στο 6ο ή στο 7ο, όποτε λέει ο κανονισμός; Εγώ θα είμαι εκεί και θα τα μετράω ένα ένα και ελπίζω με παρουσία εισαγγελέα.

Ήρθε η ώρα να μπορέσουμε και εμείς να φύγουμε μία φορά από το ΣΕΦ στο τέλος του αγώνα, γιατί εγώ έχω χρειαστεί να φύγω δύο φορές να φύγω στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Αυτό δε θα γίνει αύριο. Περιμένω και από την Πολιτεία, πρωτίστως, αλλά και από τον Ολυμπιακό να σεβαστεί τους φιλοξενούμενούς του, όπως κάνει ο Παναθηναϊκός».

Aπό gazzeta.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ