ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του διαψεύδει την Κάκια Ιγερινού – «Δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ»

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε στο «Πρωινό»: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας»

Μαρίνα Ψάλτη έκανε παρέμβαση το πρωί της Πέμπτης (19/5) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι ο σύζυγός της, Γιάννης Φέρτης, δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ, διαψεύδοντας έτσι την Κάκια Ιγερινού.

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε στο Πρωινό: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».

Κάκια Ιγερινού: Επιθυμία του να γίνει η ανάρτηση

Η ηθοποιός και σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού ήταν εκείνη που αποκάλυψε τη μάχη που δίνει ο Γιάννης Φέρτης. «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter η Κάκια Ιγερινού εξάροντας την αξιοπρέπεια του φίλου της.

Σε σχόλιο κάτω από την ίδια ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε πως η δημοσίευση αυτή ήταν επιθυμία δική του, προκειμένου να μάθει το κοινό του την κατάσταση της υγείας του. «Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο», σχολίασε η Κάκια Ιγερινού.

Η ανάρτησή της ωστόσο έχει διαγραφεί.

reader.gr
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ