ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιάννης Καμπούρης : Σημαντικό έργο παράγει η δημοτική αρχή Ρόδου

H δημοτική αρχή παράγει έργο προσπαθώντας να βοηθήσει την κοινωνία ανέφερε  χτες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών (και πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ) κ. Γιάννης Καμπούρης, με αφορμή μια σειρά από προσλήψεις για υπηρεσίες στις οποίες προβαίνει ο Δήμος Ρόδου.
Αναλυτικότερα, ο κ. Καμπούρης ανακοίνωσε τα εξής:
«Ως αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών έως το 2021, καταφέραμε, χωρίς να είναι προγραμματισμένο από την κυβέρνηση και προχωρήσαμε σε έναν διαγωνισμό για δύο διοικητικές θέσεις ΔΕ, ο οποίος και έγινε και είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων.
Πέραν τούτου, καταφέραμε και μας ενέκρινε το ΥΠΕΣ τις εξής μόνιμες θέσεις:
-Μία θέση ΠΕ διοικητικού-οικονομικού
– Μία θέση ΠΕ κτηνιάτρων
-Μία θέση ΠΕ πληροφορικής
-Μία θέση ΤΕ κοινωνικών λειτουργών
-Μία θέση ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων
-Μία θέση ΠΕ δικηγόρων Δήμου Ρόδου
-Μία θέση ΠΕ δικηγόρου για την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου
-Μία θέση ΠΕ δικηγόρου για την ΔΕΣ ΡΟΔΑ
Θα ήθελα να πω ότι στην Αυτοδιοίκηση, μετράει το αποτέλεσμα και αυτό το έχουμε αποδείξει. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ότι με τον τρόπο που λειτουργούμε και σκεπτόμαστε, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολλοί είναι οι δήμοι που θα ήθελαν να τους εγκρίνουν μόνιμες θέσεις. Εδώ και δύο χρόνια κάποιοι περιφέρονται από καφενείο σε καφενείο και από χωριό σε χωριό (και μου θυμίζουν το… καρναβάλι του Ρίο!) και θέλουν να γίνουν δήμαρχοι ή βεζίρηδες στην θέση του βεζίρη. Από την άλλη, η δημοτική αρχή σιωπηλά και ταπεινά εργάζεται για το καλό της κοινωνίας. Εμείς δεν είμαστε αποκομμένοι από την κοινωνία. Είμαστε παρόντες και παράγουμε έργο!».
Ο ίδιος επικαλούμενος την προηγούμενη θητεία του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως η Ρόδος μπήκε στις ‘έξυπνες πόλεις’ με πολύ υψηλά δεδομένα ενώ ακολουθούν κι άλλες δράσεις.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ