ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιάννης Σαββιδάκης: «Εγωιστικό να κάνεις παιδιά και ακόμα πιο εγωιστικό να υιοθετείς παιδιά επειδή θες εσύ»

 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Σαββιδάκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός μιλώντας για την υιοθεσία και την απόκτηση οικογένειας, σημείωσε ότι «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ».

«Τα πάντα για μένα είναι τα παιδιά μου, η οικογένεια μου. Αυτό που σίγουρα δεν μπορώ να ζήσω χωρίς είναι η οικογένεια μου και η μουσική. Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά γιατί εσύ θες να τα κάνεις, όπως είναι πολύ εγωιστικό να υιοθετείς παιδιά, επειδή εσύ θέλεις παιδιά…» δήλωσε ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Οι αντιδράσεις στην πρωινή εκπομπή του MEGA

Ωστόσο, οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις στην πρωινή εκπομπή του Mega.

 

«Οι δύο περιπτώσεις είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, νομίζω έκανε λάθος ότι τις έβαλε και τις δύο στο ίδιο τσουβάλι. Το να αποκτήσεις παιδί επειδή εσύ θες παιδί εγωιστικά και εγώ συμφωνώ σε αυτό το σκέλος ότι δεν πρέπει.

Πολλές φορές η κοινωνία επιτάσσει ότι θέλουμε να κάνουμε παιδιά και μας βάζουν σε αυτό, χωρίς κάποιος να ξέρει αν θέλει. Αν δεν θες συνειδητά να γίνεις γονιός καλύτερα να μη γίνεσαι. Στο θέμα της υιοθεσίας το να πάρεις αυτή την απόφαση είναι μια ένδειξη μεγάλου θάρρους και καταρρίπτεις τον εγωισμό σου για να υιοθετήσεις ένα παιδί», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός, μετά την προβολή του βίντεο.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ