ΔΙΑΦΟΡΑ

«Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι;» είπε ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου (vid)

Σε κατασκευαστικό λάθος από το 1972 οφείλεται η αποκόλλησή του από το υπόλοιπο κτίριο.

Από ώρα σε ώρα θα ξεκινήσει η αποξήλωση του μπαλκονιού που κρέμεται από ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού. Χθες με απόφασή του το υπουργείο Τουρισμού έβαλε προσωρινό λουκέτο.

Ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Κώστας Σπηλιόπουλος μίλησε για το συμβάν στο OPEN και αστειευόμενος είπε: «Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία ατραξιόν έχουμε και εμείς».

Στη συνέχεια εξήγησε όσα έγιναν. «Ξημερώματα του Σαββάτου άκουσε θόρυβο ο νυχτερινός της βάρδιας βγήκε έξω και είδε το μπαλκόνι κρεμασμένο. Οι ενέργειες της εταιρείας ήταν άμεσες. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική που ήρθε σε πέντε λεπτά. Δεν υπήρχε ένοικος μέσα. Η Πυροσβεστική έκοψε το ρεύμα, απέκλεισε το χώρο, έβαλε τις κορδέλες, ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πολεοδομία» είπε.

«Τα μπαλκόνια είναι στενά, έχουν πάνω τον εξοπλισμό των air condition, η Συγγρού είναι ανυπόφορη, κανείς δεν βγαίνει να κάτσει. Πιθανόν να υπήρξε τραυματισμός» ανέφερε. Όπως είπε ο κ. Σπηλιόπουλος το ξενοδοχείο είναι κατασκευής του 1972. «Ήταν κακοτεχνία» είπε χαρακτηριστικά.

gazzetta.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ