ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτοί εκτέλεσαν το δημοσιογράφο

Νέα στοιχεία που βάζουν «φωτιά» από την Αγγελική Νικολούλη.

Νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς για την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη για το ποιοι και με ποιο τρόπο εκτέλεσαν το δημοσιογράφο.

Η Αγγελική Νικολούλη μέσω του «Φως στο Τούνελ», με ζωντανές συνδέσεις στον τόπο της εκτέλεσης στον Άλιμο, αλλά και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις, που έφεραν θόρυβο και στο Μαξίμου.

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι νεότερες πληροφορίες από την Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία του

Οι δράστες, όπως αναφέρει φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το καρτέρι θανάτου, παρακολουθώντας το καθημερινό του πρόγραμμα.

Από μία μηχανή μικρού κυβισμού ο συνεπιβάτης «άδειασε» κυριολεκτικά το όπλο του στον άτυχο σύζυγο και πατέρα ενός αγοριού.

Από το σημείο του φονικού οι αστυνομικοί συνέλλεξαν δεκατρείς κάλυκες, με αρκετές από τις βολίδες να έχουν σφηνωθεί στο σώμα του.

Όπως ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης έδωσε και τη χαριστική βολή στο κεφάλι του θύματος. Η εκτέλεση έγινε μ’ ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών.

Οι δράστες είχαν πιθανότατα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Ο οδηγός φορούσε σκούρα ρούχα και ο συνεπιβάτης και εκτελεστής ένα χακί μπουφάν. Η εκπομπή παρουσίασε και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία.

Ο δημοσιογράφος του «Τούνελ», που βρέθηκε στην οδό Άννινου 29 στον Άλιμο, όπου έμενε ο άτυχος Καραϊβάζ, περιέγραψε τη διαδρομή διαφυγής των δραστών, όπως αυτή προέκυψε από αξιόπιστη αστυνομική πηγή.

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση σε κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το «Τούνελ». Οι πληροφορίες έφταναν η μία μετά την άλλη στην εκπομπή μαζί με σχετικά βίντεο ύποπτων μηχανών.

Οι ίδιοι οι τηλεθεατές έκαναν έρευνα στο διαδίκτυο και έστελναν στοιχεία για σκούτερ, όπως η μηχανή των δραστών, που έχουν κλαπεί τον τελευταίο καιρό από την Αττική.

Μία ανώνυμη μαρτυρία αργά τη νύχτα, έκανε λόγο για την εθνικότητα των εκτελεστών.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ