ΔΙΑΦΟΡΑ

Γλυκά Νερά: «Εκβίαζαν τον Μπάμπη ότι θα σκοτώσουν το παιδί του αν δεν ομολογήσει», λέει συγκρατούμενός του

Για το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε ο Μένιος Φουρθιώτης στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», όπου και έδωσε τη δική του εκδοχή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τοποθετήθηκε σήμερα ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «εφόσον υπάρχει το όνομα και τα στοιχεία, εδώ είμαι και τα στοιχεία να δοθούν στον εισαγγελέα».

Αυτή η δήλωση ήταν συνέχεια της τηλεοπτικής παρέμβασης που έκανε στον αέρα της εκπομπής, ο Γιώργος Σφακιανάκης, Διευθυντής Ενημέρωσης του Ομίλου «Αποκαλυπτικά», ο οποίος και δήλωσε πως θα υπάρχει συνέχεια με το φρικτό έγκλημα με αποκαλύψεις, οι οποίες θα γίνουν στο επόμενο φύλλο που θα κυκλοφορήσει. Ο ίδιος χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ανέφερε: «υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος που εκβίαζε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ότι εάν δεν πάρει όλο το έγκλημα πάνω, θα του σκοτώσουν το παιδί…»

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής ο Μπάμπης Αναγωστόπουλος δεν έχει τοποθετηθεί για το σχετικό θέμα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του.

Γλυκά Νερά: Θέτει νέους κανόνες η μαμά της Καρολάιν στους γονείς του 32χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, μέχρι τώρα οι γονείς της άτυχης κοπέλας προσπαθούσαν να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις με τους γονείς του 32χρονου πιλότου για το καλό της μικρής Λυδίας.

 

Όμως, μετά τη βάφτιση της μικρής αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν έχει θέσει πλέον νέους κανόνες και φαίνεται να βάζει όρια, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Έτσι, έχοντας την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, επιτρέπει στους γονείς του Μπάμπη να βλέπουν την εγγονή τους μόνο πέντε μέρες τον μήνα για κάποιες ώρες.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ