ΔΙΑΦΟΡΑ

Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο 32χρονος πιλότος, στέλνει εξώδικα – «Αμαυρώθηκε η εικόνα μου»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε εξώδικο στον εκδοτικό οίκο “Παπαζήση”, επειδή έχει στο εξώφυλλο του βιβλίου «Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;», του Θανάση Διαμαντόπουλου, το πρόσωπο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, το εξώδικο εστάλη μέσω μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ενώ στο εξώφυλλο, εκτός από τον πιλότο, βρίσκεται ο «Δράκος του Σέιχ Σου», Αριστείδης Παγκρατίδης.

Τι ζητάει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το εξώδικό του στον εκδοτικό οίκο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγγραφέας διατηρούσε τις αμφιβολίες του για το εξώφυλλο, όμως, αυτό ήταν ιδέα του εκδοτικού οίκου, με αποτέλεσμα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να ενοχληθεί και γι’ αυτόν τον λόγο απέστειλε εξώδικο, ζητώντας την απόσυρση του βιβλίου από τις προθήκες των βιβλιοπωλείων και αλλαγή του εξωφύλλου του.

Όπως υπογράμμισε ο δικηγόρος του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «πέραν από το νομικό σκέλος, είναι δικαίωμά του κιόλας να μην θέλει τη χρήση του προσώπου του σε τόσο μεγάλο φάσμα.

Η σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με ανήλικη πριν την Καρολάιν

Στο μεταξύ, ερωτηθείς για τις φήμες που ήθελαν τον πιλότο σε σχέση με ανήλικη πριν την Καρολάιν, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ξεκαθάρισε «δεν προέκυψε ποτέ κάτι τέτοιο. Τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί εξώδικο σε συγκεκριμένο site που, πέραν από τις αναλήθειες που γράφει, έχουμε και την αμαύρωση της εικόνας του, χρησιμοποιώντας ψευδή γεγονότα».


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ