ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τη μεζονέτα αμέσως μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Η δολοφονία της Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της έχει συγκλονίσει τους πάντες με την εκπομπή Live News να παρουσιάζει δύο φωτογραφίες ντοκουμέντα.

Οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, η βιτρίνα πίσω από τη δολοφονία τις οποίες παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «το Βήμα» και «τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News.

«Η πρώτη είναι μια από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού το οποίο το έχει κρεμάσει στα σκαλιά στο κλιμακοστάσιο, όπως κατεβαίνεις στο ισόγειο της μεζονέτας», αποκάλυψε ο κ. Λαμπρόπουλος.

«Σκότωσε το σκυλί για δύο λόγους προκειμένου όπως κατέθεσε και ανέφερε στην απολογία τους τους αστυνομικούς «Το έπραξα για να σας πείσω, ότι μπήκαν αδίσταχτοι ληστές το σπίτι οι οποίοι σκότωσαν το σκυλί». Σκότωσε το σκυλί στην προσπάθεια του να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο πιλότος ο συνάδελφος του ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του. Αυτό θυμόταν και σκότωσε το σκύλο του», πρόσθεσε.

«Η φωτογραφία αυτή η οποία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της σήμανσης είναι η φωτογραφία ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι όπου φαίνονται .. η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος, κάποια κινητα τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικέιμενα και στην άκρη το κρεβάτι », σχολιάζοντας ο κ. Λαμπρόπουλος τα λεγόμενα του δράστη, ο οποίος τότε είχε υποστηρίζει ότι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί είδε τη γυναίκα του, ενώ από τη φωτογραφία διακρίνεται μία μικρή απόσταση από τη θέση που βρισκόταν μέχρι το κρεβάτι, λίγα εκατοστά, σχολίασε ο αστυνομικός συντάκτης.

Βίντεο: Αποκλειστικά στο “Live News” – Δύο φωτογραφίες από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών για πρώτη φορά στη Δημοσιότητα

newsit

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ