ΔΙΑΦΟΡΑ

Γλυκά Νερά: Η άγνωστη συνάντηση του πιλότου μετά την κηδεία της Καρολάιν και οι κινήσεις που τον «έκαψαν»

Η άγνωστη συνάντηση μετά την κηδεία της Καρολάιν

Απειλές για τη ζωή της φέρεται να δεχόταν η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του καθ’ ομολογία δολοφόνου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time», τα απειλητικά τηλεφωνήματα εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ελένη Μυλωνοπούλου, φέρεται να επιβεβαιώνει ότι ήταν από την αρχή σε συνεννόηση με τις αρχές για τα όσα δήλωνε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι ο 32χρονος είχε κινήσει τις υποψίες των Αρχών.

Η κ. Μυλωνοπούλου περιέγραψε στην Αστυνομία γεγονότα που την έκαναν να πιστέψει πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση του ζευγαριού.

Μάλιστα, η κ. Μυλωνοπούλου υποστηρίζει ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και ουσιαστικά φέρεται να της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

Η Καρολάιν φοβόταν τον Μπάμπη

«Η Καρολάιν από την πλευρά της όμως μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της μετά από λίγο πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», φέρεται να είπε η κ. Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη φέρεται να ήταν φοβισμένη κατά τη διάρκεια των συνεδριών και να ρωτάει διαρκώς αν οι πόρτες ήταν ανοιχτές και άκουγε ο σύζυγός της που καθόταν από έξω.

Η Καρολάιν μάλιστα φέρεται να είχε εκφράσει και την επιθυμία της να φύγει από το σπίτι.

Από την πλευρά της, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη, η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο αλλά σιχαινόταν το άτομο.

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα και η τελευταία συνεδρία με τον Αναγνωστόπουλο

Όπως αναφέρει η ίδια, αμέσως μετά την πρώτη της κατάθεση στην Αστυνομία, στις 13 Μαΐου, δέχθηκε τηλεφώνημα από κοινό γνωστό της με τον πιλότο που τη ρώτησε αν την είχαν καλέσει οι Αρχές.

Εκείνη κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία απάντησε ότι δεν την είχαν καλέσει και αναρωτήθηκε προσποιητά για ποιο λόγο να την καλέσουν. Τότε εκείνος φέρεται να της είπε ότι ο πιλότος έχει δώσει τα στοιχεία όλων στην Αστυνομία και θα τους καλούσαν.

Φέρεται επίσης να της είπε ότι είναι το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να τον υπερασπιστεί.

Όταν έγινε γνωστό το όνομά της από τα ΜΜΕ, της τηλεφώνησε ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος για να τη ρωτήσει αν την κάλεσε η Αστυνομία και φέρεται να της είπε πως οι αστυνομικοί είναι «καλά παιδιά».

Η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι στις 22-23 Μαΐου άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα.

Τα τηλεφωνήματα ήταν από απόρρητους αριθμούς και στην άλλη γραμμή ήταν ένας άντρας.

«Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», φέρεται να της έλεγε.

Παράλληλα, απειλή φέρεται να δέχθηκε και συνεργάτης της κ. Μυλωνοπούλου.

Γλυκά Νερά: Η άγνωστη συνάντηση του πιλότου μετά την κηδεία της Καρολάιν

Μετά την κηδεία της Καρολάιν και πριν από το μνημόσυνο, ο πιλότος επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να κάνουν μία συνεδρία έτσι ώστε να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη του.

Στη συνεδρία φέρεται να αναφέρει πως της έκανε εντύπωση ότι ο πιλότος δεν την κοιτούσε απευθείας στα μάτια όπως την κοιτούσε στο παρελθόν, αλλά είχε το βλέμμα του χαμηλωμένο ενώ δεν αναφερόταν στην Καρολάιν με το όνομά της.

Φέρεται, επίσης, να κάνει λόγο για προσποιητή συγκίνησή του.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ