ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η απάντηση του Μπάμπη για τα ναρκωτικά και ύποπτα δρομολόγια – Συνεχίζει το «θέατρο» μέσα από το κελί (Video)

Τι ισχυρίζεται τώρα για την Κάρολαϊν

Τρεις μεγάλες βρετανικές εφημερίδες υποστηρίζουν με άρθρα τους την Παρασκευή, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, επειδή εκείνη ανακάλυψε ότι με το ελικόπτερο που κυβερνούσε, διακινούσε ναρκωτικά, κάτι για το οποίο ο συζυγοκτόνος απαντά από την φυλακή, μέσω του ΑΝΤ1.

 

«Mετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ», «Εκείνη το ανακάλυψε», «Της έκλεισε το στόμα»...Αυτοί είναι οι τίτλοι σε τρία σημερινά δημοσιεύματα των Daily Mail, Mirror και Sun, που αναφέρονται στην δολοφονία της νεαρής μητέρας από τον σύζυγο της.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού, απαντά στον ΑΝΤ1, μέσω του δικηγόρου του, για όσα ισχυρίζονται τα τρία βρετανικά μέσα ενημέρωσης, που έχουν παγκόσμια απήχηση.

Όπως λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον ΑΝΤ1, «η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζει το «θέατρο» μέσα από το κελί ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τι ισχυρίζεται τώρα για την Κάρολαϊν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλοντας να πείσει ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη και ότι θέλει το καλύτερο για την κόρη του που την άφησε χωρίς μητέρα πριν καν γίνει ενός έτους, έκανε άλλη μια δήλωση στα ΜΜΕ. Παράλληλα, διαβάστε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «ξεγέλασε» τα ψυχομετρικά τεστ!

Iσχυρίστηκε ότι «αγαπούσε» την Καρολάιν, ότι «μετανιώνει» γι’ αυτό που έκανε και χαρακτήρισε τη σχέση τους, εκτός από κάποιες εντάσεις φυσιολογική. Έσπευσε ακόμα να αρνηθεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο.

«Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση», δήλωσε μέσω μηνύματος στο Live News του Mega και πρόσθεσε ότι η Καρολάιν ήταν «η γυναίκα της ζωής του».

«Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο … Δεν υπήρχαν οικονομικές προστριβές»

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή.

Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας», είπε με θράσος ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος επιμένει να μιλά για το «καλό το παιδιού του», όταν του έχει στερήσει τον σημαντικότερο άνθρωπο που θα μπορούσε να έχει στη ζωή του, τη μητέρα του.

Αφού επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι αυτός πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας, μίλησε για το θέμα των οικονομικών, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχαν σχετικές προστριβές: «Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ