ΔΙΑΦΟΡΑ

Γλυκά Νερά: Η «εκδίκηση» που χρωστούσε η μητέρα της Καρολάιν στον 32χρονο πιλότο

Στην αποκάλυψη ότι η μητέρα της Καρολάιν, έσπασε την μαρμάρινη επιγραφή στον τάφο της κόρης της που ανέφερε «στην πολυαγαπημένη μου σύζυγο» προχώρησε ο Αθανάσιος Βαλτσιώτης, ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της άτυχης 20χρονης στην Αλόννησο.

«Η κυρία Σούζαν πήρε την επιγραφή της, την πέταξε, την έσπασε», ανέφερε ο μαρμαράς που έφτιαξε το μνήμα της Καρολάιν

Ο κ. Βαλτσιώτης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε: «Πήραμε εντολή να αλλαχθεί η φωτογραφία στον τάφο της Καρολάιν, όπως και η επιγραφή της. Η κυρία Σούζαν πήρε την επιγραφή της, την πέταξε, την έσπασε και μας έδωσε εντολή να γράψουμε κάτι άλλο: «Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη…». Έχει αφαιρεθεί η λέξη σύζυγος, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας. Η πρώτη επιγραφή είχε γίνει σύμφωνα με εντολή του Μπάμπη».

«Την φωτογραφία επέλεξαν οι γονείς του Μπάμπη. Οικονομικά πληρωθήκαμε τα πάντα από τους γονείς του Μπάμπη. Οι γονείς του Μπάμπη μάς έκαναν την πληρωμή και ό,τι άλλο χρειάστηκε ή θα χρειαστεί, όσον αφορά στον τάφο της Καρολάιν», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Ο Μπάμπης δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν ποτέ σε καμία διαπραγμάτευση, παρά μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή που σπάστηκε από τα χέρια της κ. Σούζαν», κατέληξε ο κ. Βαλτσιώτης.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ