ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της ψυχολόγου της 20χρονης Κάρολαϊν ρίχνει φως στην υπόθεση

Η 20χρονη επισκεπτόταν ψυχολόγο.

Νέες λεπτομέρειας της έρευνας  για την αποτρόπαιη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αστυνομικοί συντάκτες επιβεβαιώνουν την ύπαρξη μίας νέας κατάθεσης που θα μπορούσε να αποτελέσει «κλειδί» στην υπόθεση, καθώς πρόκειται για άνθρωπο που γνώριζε το θύμα πολύ καλά.

Ο λόγος για την ψυχολόγο της 20χρονης, η οποία παρακολουθείτο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πριν τη φρικτή δολοφονία της.

Η ψυχολόγος έχει ήδη δώσει αναλυτική κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής, με όσα είπε να κρίνοντας ως «ιδιαιτέρως σημαντικά» για τη λύση του μυστηρίου.

«Πρόκειται για κατάθεση ιδιώτη που δίνει κι άλλες διαστάσεις στο τραγικό συμβάν. Υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα. Πρόκειται για κατάθεση που έχει δώσει μία ψυχολόγος που παρακολουθούσε την 20χρονη Κάρολαϊν και η οποία προσπαθεί μαζί με τους αστυνομικούς να ανιχνεύσει αν κάτι που την απασχολούσε σχετίζεται με τη δολοφονία της», είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ