ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Το 1ο βράδυ της μικρής Λυδίας στο νησί – “Πολύ χαρούμενη που την έχω αγκαλιά”, λέει η γιαγιά της

Μέσα από την εγγονή της βλέπει την κόρη της!

Μια καινούργια αρχή στην Αλόννησο κάνει η μικρή Λυδία με τη γιαγιά της και μητέρα της Κάρολαϊν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Στην Αλόννησο μοναδικό θέμα συζήτησης είναι το πώς θα μεγαλώσει τώρα η μικρή Λυδία, ενώ η γιαγιά της, που είδαμε να την κάνει βόλτα στο μπαλκόνι, κρατώντας της σφιχτά, είναι ευτυχισμένη που η εγγονή της θα βρίσκεται πια σε ένα ήρεμο περιβάλλον και τα πρώτα της λόγια, σύμφωνα με φίλη της οικογένειας είναι γεμάτα αγάπη για την Λυδία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω το εγγόνι μου στην αγκαλιά μου. Η μόνη μου επιθυμία είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον. Ανυπομονώ να αρχίσω να την βγάζω βόλτες έξω και να την πηγαίνω στην παιδική χαρά», υπογράμμισε.

Δεν αργεί ο καιρός που η μικρή Λυδία θα παίξει μαζί με τα άλλα παιδιά του νησιού στην παιδική χαρά, ενώ στο νηπιαγωγείο που θα πάει, έχει πάει και η Κάρολαϊν.

Οι δάσκαλοι της Αλοννήσου θυμούνται ακόμα την Καρολάιν και τονίζουν πως και η μικρή Λυδία θα έχει την ίδια αγάπη που είχε και η μητέρα της όταν την είχαν μαθήτρια.

Παραμένει η οργή για τον τρόπο που έχασε τη ζωή της η Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Στο μεταξύ, στην Αλόννησο, η οργή για τον τρόπο που έχασε τη ζωή της η Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα και θα αργήσει να γίνει αυτό.

Ελπίδα των κατοίκων είναι πως τώρα με τη μητέρα της Καρολάιν η Λυδία θα μεγαλώσει με την καλύτερη τρόπο και θα μπορέσει να αφήσει πίσω της όλες τις δυσάρεστες αναμνήσεις.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού, ο τόπος τους είναι το ιδανικό μέρος για να μεγαλώσει κάθε παιδί, ενώ ευχή όλων είναι η μικρή Λυδία να έχει μια ευτυχισμένη ζωή από εδώ και πέρα.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ