ΔΙΑΦΟΡΑ

H Κάρολαϊν «καίει» τον πιλότο: Ο λόγος που τον τράβηξε φωτογραφία λίγο πριν τη σκοτώσει

Τι δείχνει η φωτογραφία που τράβηξε η νεαρή γυναίκα πριν δολοφονηθεί.

Ενώνονται σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ για το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου στα Γλυκά. Η 20χρονη Κάρολαϊν βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όπως ομολόγησε ο ίδιος 40 περίπου ημέρες μετά τη δολοφονία που συντάραξε την Ελλάδα.

Μάλιστα ο ίδιος, για να σκηνοθετήσει το ενδεχόμενο της ληστείας, κρέμασε τον σκύλο της οικογένειας από την κουπαστή της σκάλας. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, προσπαθούσε μετά την ομολογία του να πείσει τις Αρχές ότι ο γάμος του με τον Κάρολαϊν ήταν ανέφελος και χωρίς προβλήματα.

Μάλιστα στον ανακριτή ανέφερε ότι η σύζυγός του, είχε ξεσπάσματα αμέσως μετά τη γέννηση της κόρη τους.

Ωστόσο, όπως φαίνεται το αφήγημα αυτό καταρρέει. Η φωτογραφία που τράβηξε η Κάρολαϊν λίγο πριν δολοφονηθεί από τα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λέει πολλά στις Αρχές που προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα στοιχεία που έχουν βρεθεί.

Η άτυχη γυναίκα τράβηξε μία φωτογραφία με το κινητό της λίγο πριν πέσει νεκρή με βάναυσο τρόπο. Σε αυτή, απεικονίζεται ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον καναπέ του ισογείου της μεζονέτας με το μωρό τους αγκαλιά, σε χρονική στιγμή κατά την οποία ο ίδιος αρχικά υποστήριζε πως το ζευγάρι κοιμόταν στη σοφίτα.

Όπως πιστεύουν οι Αρχές, ο λόγος που η 20χρονη Κάρολαϊν τράβηξε τη φωτογραφία με τον πιλότο και το μωρό στον καναπέ είναι επειδή φοβόταν. Η νεαρή γυναίκα φοβόταν τον πιλότο και ήθελε να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται.

Έτσι το αφήγημα του πιλότου για τον ευτυχισμένο γάμο του ζευγαριού και την ασταθή και επικίνδυνη για το παιδί Κάρολαϊν καταρρέει. Όπως φαίνεται ο μόνος επικίνδυνος στη σχέση του ζευγαριού ήταν ο πιλότος.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ