ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Aegean Airlines στις 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο για το 2022

Στις 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο για το 2022 κατατάσσεται η Aegean Airlines σύμφωνα με τον δείκτη «2022 Airline Index» που συνέταξε ο πάροχος υπηρεσιών αποθήκευσης αποσκευών Bounce.

Η Bounce αξιολόγησε τις 62 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο, βάσει στοιχείων όπως η έγκαιρη άφιξη πτήσης, ο ρυθμός ακυρώσεων, οι αξιολογήσεις επιβατών και οι κανονισμοί αποσκευών. Η λίστα αυτή οδήγησε στους 50 κορυφαίους αερομεταφορείς από τους οποίους εξήχθησαν οι 10 καλύτεροι.

Τα ποσοστά έγκαιρης άφιξης και ακύρωσης πτήσεων προέρχονται από την OAG.com ενώ οι αξιολογήσεις για τα γεύματα, τη ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης, της άνεση των θέσεων και της εξυπηρέτησης του προσωπικού από τη Skytrax.com.

Καλύτερη αεροπορική εταιρία για το 2022 αναδείχθηκε η Singapore Airlines, και ακολούθησαν οι Al Nippon Airlines, Korean Air, Qatar Airways, Vistara (Ινδία), Hainan Airlines (Κίνα), Finnair, Ethiopian Airlines, Emirates και Aegean Airlines και Thai AirAsia (οι δύο τελευταίες ισοβάθμησαν στην 10η θέση).

Η Singapore Airlines βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, με συνολική βαθμολογία 7,69 στα 10, έχοντας ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ακύρωσης κατά τη διάρκεια του 2021 (0,19%) και σταθερό ποσοστό έγκαιρων αφίξεων (86,04%). Η Singapore Airlines ήταν επίσης μία από τις μόλις πέντε αεροπορικές εταιρείες στη λίστα που κατέγραψε βαθμολογία 4 στα πέντε, ή και άνω, στις κατηγορίες γευμάτων, ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης, άνεσης καθισμάτων και εξυπηρέτησης προσωπικού.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ